Bodoči študent

  • FDV Kariernik

    O študijskih in kariernih poteh uspešnih diplomantk in diplomantov FDV.

  • Tečaji učenja tujih jezikov

    Dragi bodoči študentje, v kolikor bi želeli še pred začetkom študijskega leta osvojiti, dopolniti in izpopolniti svoje znanje iz tujih jezikov, smo za vas pripravili nekaj intenzivnih začetnih in nadaljevalnih tečajev tujih jezikov.

Fakulteta za družbene vede (FDV) je največja interdisciplinarna družboslovna fakulteta v Sloveniji ter med večjimi in sodobnejšimi v Evropi. S svojimi človeškimi viri, lastnim raziskovalnim inštitutom, osrednjo družboslovno knjižnico in založbo razvija vrsto družboslovnih disciplin. FDV študente spodbuja k študiju v tujini in jim omogoča enoletno izmenjavo na najuglednejših univerzah v 39 državah sveta. Z namenom zagotavljanja strokovne kompetence v tujem jeziku omogoča izbirno učenje angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine, ruščine in španščine. V polstoletnem razvoju je postala največja in najpomembnejša ustanova za znanstveno raziskovanje in poučevanje družboslovja v Sloveniji ter ustanova, ki je cenjena tudi izven državnih meja.

Aktualno

fdv_karjernik_naslovka_2-01Vas zanima, kakšne možnosti se vam ponujajo z družboslovno izobrazbo na FDV? Prelistajte FDV Kariernik, kjer smo zbrali študijske izkušnje in karierne poti uspešnih diplomantk in diplomantov FDV.

Zakaj na FDV?

Ker nudi široko paleto vznemirljivih znanj s temeljnih področij sociologije, politologije, komunikologije, novinarstva in kulturologije...

Tečaji učenja tujih jezikov

Za vse tiste, ki vas zanimajo tuji jeziki oz. za vse, ki želite dopolniti svoje znanje tujih jezikov,  smo v študijskem letu 2016/2017 pripravili ponudbo jezikovnih tečajev, ki jih bodo izvajali lektorji za tuje jezike...