• Kariernik #3

  Vabimo vas, da svojo uspešno karierno pot predstavite tudi vi.

 • Bodoči študent

  Razpis za vpis v študijsko leto 2020/2021

 • Prelistajte drugo številko FDV Kariernika

  Ponovno smo se podali po kariernih poteh diplomantk in diplomantov naše fakultete. Svoje karierne poti so predstavili Maša Crnkovič, Nina Lenko, Aljoša Bagola, Alma Redžić Selimović, Žiga Valič, Mirko Štular, Aleš Mišmaš, Tomaž Boh, Mojca Grobelnik, Simona Rajšp in Eva Cvelbar Primožič.

 • Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani

  FDV je največja interdisciplinarna družboslovna fakulteta v Sloveniji ter med večjimi in sodobnejšimi v Evropi. S svojimi človeškimi viri, lastnim raziskovalnim inštitutom, osrednjo družboslovno knjižnico in založbo razvija vrsto družboslovnih disciplin, katerih preplet predstavlja optimalno sinergijo sodobnih družboslovnih znanj. Fakulteta sodeluje s številnimi tujimi univerzami, inštituti in strokovnimi združenji, ki delujejo na družboslovnem področju.

 • Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani

  FDV ponuja raznovrstne dodiplomske, magistrske in doktorske programe. Skrbi za razvoj komunikologije, kulturologije, politologije in sociologije. Specifične in številne študijske programe krasi velik delež izbirnih vsebin in povezanost s prakso. Fakulteta omogoča mednarodne izmenjave, predvsem pa sodoben študij, ki zagotavlja širok nabor aplikativnih znanj in celovito razumevanje družbenega življenja.

 • Galerija FDV

  Galerija FDV že več kot 10 let združuje umetniške interpretacije družbenih pojavov z družboslovnimi.

 • Vzpostavitev e-portala študijskih gradiv

  Portal študijskih gradiv je dostopen na povezavi https://zebra.fdv.uni-lj.si/ Vabljeni k branju!

Pismo dekanje o predvidenih scenarijih in jesenskem izpitnem obdobju

Trenutna epidemiološka slika nam ne daje upanja, da bi v jesenskem izpitnem obdobju lahko vse preverjanje znanja izvedli na fakulteti. Najverjetneje bo ponovno del potekal na fakulteti, del pa na daljavo oz. bodo klasični izpiti nadomeščeni z drugimi oblikami preverjanja znanja.

30. julij 2020 | FDV

FDV raziskuje: vabilo študentom k sodelovanju v raziskavi o študiju na daljavo

Vabljeni, da z izkušnjami o študiju na daljavo pripomorete k izboljšavam in morebitnim potrebnim spremembam na tem področju v prihodnje. Vaše mnenje šteje!

28. julij 2020 | FDV

Poletni tabor za sorojence/otroke oseb z različnimi zdravstvenimi težavami, posebnimi potrebami, oviranostmi

Tabor za sorojence bo potekal od 23. avgusta do 29. avgusta 2020 v Centru Sonček, Vrtiče pri Zgornji Kungoti.

24. julij 2020 | FDV

Razpis za tutorje 2020/2021

Fakulteta za družbene vede in Študentski svet Fakultete za družbene vede razpisujeta 29 prostih mest za tutorje/ke študente. Prijavite se s priloženim obrazcem.

24. julij 2020 | FDV, Razpis