Skoči do osrednje vsebine

Spletni mednarodni sejem FDV 2022


Objavljen je razpis za študijsko izmenjavo v tujini v okviru programa Erasmus+. Več podrobnosti o programu in financiranju si lahko preberete tudi na spletni strani  UL.  Za lažjo predstavo o poteku aktivnosti si oglejte časovnico.

V objavljenem razpisu je priložen seznam univerz, na katere se lahko prijavite. Pri odločitvi za univerzo upoštevajte pogoje za prijavo na posamezno univerzo, kot denimo, ali je pogodba sklenjena za vaše študijsko področje, ali je dovoljena izmenjava na dodiplomski/podiplomski/doktorski stopnji, ali univerza ponuja ustrezne predmete, ki jih lahko zamenjate s svojimi obveznimi predmeti na FDV in podobno. Za dodatne informacije si preberite spletne vsebine posameznih univerz, v pomoč pa naj vam bo tudi zbirka promocijskih vsebin in informacij, ki jih najdete v spodaj priloženi tabeli Excel.

Za dodatne informacije in podroben opis prijavnega postopka in poteka študijske izmenjave Erasmus+ bo mednarodna pisarna FDV organizirala Informativni dan za študijsko izmenjavo v tujini. Ta bo 14. decembra ob 10. uri v predavalnici 1.

V naslednjih tednih bodo potekale tudi ločene tutorske ure po katedrah, ki jih bodo za vas organizirali predstavniki kateder za mednarodno sodelovanje. Dogodki bodo namenjeni predvsem predstaviti študijskih obveznosti doma in v tujini ter drugih vidikov izmenjave.  O točnem času in podrobnostih vas bo obvestila vaša katedra.

Vabimo vas tudi, da si preberete in ogledate informacije in vtise študentov in študentk FDV, ki so že bili na izmenjavi. Te najdete na tej podstrani, na povezavi »dodatne informacije in izkušnje študentov« pod posamezno državo. Nekaj vtisov najdete tudi tukaj.

Online Study Fair 2022 - Partner Information

Za vsa morebitna vprašanja bo potekal Informativni dan v dveh terminih: 14. decembra ob 10. uri v predavalnici 1 in 19. decembra ob 14. uri na Zoom povezavi.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 01. december 2022 | v kategoriji: Erasmus razpisi, Obvestila, Štipendije, Razpisi, Erasmus+