Skoči do osrednje vsebine

Kaj sledi po informativnem dnevu?


1. RAZPIS ZA VPIS IN PRIJAVA

Dne 31. 5. 2024, se zaključi prvi prijavni rok za vpis na magistrski študij.

Vsi kandidati, ki oddajate svojo prijavo v prvem prijavnem roku, morate izpolniti vse pogoje za vpis do 10. 7. 2024.

Drugi prijavni rok bo potekal od 21. 8. 2024 do 6. 9. 2024. Več podrobnih informacij in navodil o Razpisu za vpis v magistrske študijske programe v študijskem letu 2024/2025 si lahko preberete na povezavi

 

2. VPIS

Vsi kandidati, ki boste sprejeti na fakulteto v prvem prijavnem roku, boste prejeli uradno vabilo k vpisu.

Vpis na fakulteto bo potekal elektronsko. Na spletni strani FDV bodo naknadno objavljene tudi vse podrobne informacije in navodila za vpis. 

3. Z VPISOM NA MAGISTRSKI ŠTUDIJ BI ŠE ENO LETO POČAKAL

Vsi, ki bi z vpisom na magisterij še počakali in bi v prihodnjem študijskem letu želeli izkoristiti še vpis v dodatno leto (t.i. absolventski status) morate seveda najprej izpolnjevati pogoje za dodatno leto (niste menjali programa ali ponavljali letnika in vam bo za dokončanje dodiplomskega študija ob koncu letošnjega študijskega leta ostala vsaj še ena obveznost).

V tem primeru, morate v spletnem referatu oddati vlogo za vpis dodatnega leta - točen rok v katerem boste lahko oddali vlogo, bo kasneje objavljen na spletni strani med obvestili vezanimi na vpis. Ko bo vaša vloga obdelana, boste na elektronski naslov prejeli obvestilo, da vas v spletnem referatu čaka vpisni list.

 

  Študirajte zaradi znanja

 
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 28. maj 2024 | v kategoriji: