Skoči do osrednje vsebine

Srčna UL za prizadete v poplavah


Spoštovane sodelavke in sodelavci, drage študentke in študenti,

velik del Slovenije so prizadele poplave in pri tem so prizadete tudi družine naših zaposlenih in študentov. Na Univerzi v Ljubljani zato danes v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije odpiramo akcijo zbiranja pomoči Srčna UL za prizadete v poplavah in prosimo vse zaposlene, ki jih poplave niso prizadele, da po svojih močeh pomagate zaposlenim na Univerzi v Ljubljani in študentom s prispevki, in sicer prek SMS sporočil ali pa neposredno z nakazili.

Zaposlenim in študentom, ki so jih poplave prizadele in bodo zaprosili za pomoč, priporočamo, da pripravijo čim bolj popolno dokumentacijo in dokazila o škodi, podobno kot za predložitev vloge zavarovalnicam. Vloge in dokumente boste lahko posredovali kontaktnim osebam na članicah, kjer ste zaposleni, in rektoratu. Seznam kontaktnih oseb bomo objavili na spletnih straneh Srčne UL v roku enega tedna. Prvi krog za oddajo vlog za pomoč se izteče 20. septembra.

Pošljite SMS sporočilo na številko 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevali boste 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevali boste 10 EUR) za pomoč prizadetim v poplavah.

Prispevajte z nakazilom

Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva 9, 1000 Ljubljana

TRR DH: SI56 6100 0000 3512 232

Sklic: SI00 07-245104

Namen: POMOČ POPLAVE 2023

Koda namena: CHAR

 

Donirate lahko tudi s skeniranjem QR kode v mobilni banki:

nalazilo

Hvala vsem za pomoč,

Vodstvo UL


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 10. avgust 2023 | v kategoriji: Obvestilo, Redni študij