Skoči do osrednje vsebine

Okus po spremembi


Spoštovani,

Kot ste verjetno opazili, smo vas prejšnji teden z akcijo Skupaj ugriznimo v trajnostne cilje, povabili k sodelovanju. 

Gre za prvi korak sodelovanja, v katerem vas vabimo k prehranskemu izzivu, ne glede na vaše trenutne prehranjevalne navade, in je namenjen ozaveščanju lastnih prehranjevalnih navad. Akcija Skupaj ugriznimo v trajnostne cilje je nadgrajena iz zametkov študentskega dela v poletnem semestru, v okviru treh predmetov, ki so obravnavali okoljske probleme prehranskih sistemov in iskali načine, kako bi izboljšali prehranski sistem v okolju Fakultete za družbene vede. 

Sodelovanje v tem izzivu je prostovoljno, a bomo veseli, če boste svojo odločitev zabeležili na tej povezavi: https://1ka.arnes.si/a/b5501e87. Še je čas za sodelovanje. Na fakulteti se bomo potrudili, da bomo v prihodnje sprejemali ukrepe, ki bodo omogočili boljše prehranske možnosti za vse, ki na fakulteti preživljamo več časa. V drugem koraku akcije vas bomo povabili, da boste glede na izkušnje iz prvega koraka z nami delili ovire in spodbude na vaši poti k bolj zdravemu in trajnostnemu načinu prehranjevanja. Naslednji koraki pa naj bodo za enkrat presenečenje.

Nekje moramo začeti, zato oddajte svoj glas in pomagajte, da po korakih skupaj oblikujemo bolj prijazno in trajnostno fakulteto. Več o projektu si lahko preberete tukaj: https://www.fdv.uni-lj.si/obvestila-in-informacije/novice-in-obvestila/okusi-spremembo-fdv-se-pridruzuje-izzivu-trajnostne-prehranenekaj

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo vaših odzivov.

Vodstvo FDV
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 23. oktober 2023 | v kategoriji: