Skoči do osrednje vsebine

Pripravljalni tečaj na izpit IELTS Target Band 6,5-9 (20 ur)


Intenzivna priprava na pisni in ustni del izpita IELTS 6,5+ s povratno informacijo

V petih dneh do želene ocene na pisnem in ustnem delu IELTS izpita!

Poučuje visokošolska učiteljica lekt. mag. Nina Bostič Bishop, ki ima 10-letne izkušnje kot uradna izpraševalka ustnega dela izpita in ocenjevalka obeh delov pisnega izpita IELTS.

“Prepričana sem, da sem predvsem zaradi priprave pri Nini in Chrisu dobila oceno, ki jo potrebujem za vpis na podiplomski študij v Angliji, to je 7. Dobila sem izluščene relevantne nasvete in veščine, ki sem jih nato lahko uporabila v praksi in zato prihranila veliko časa, ki bi ga sicer porabila za samostojno pripravo.”
Špela, Unversity of Reading, UK

“Nina in Chris ne izgubljata časa. Njune IELTS priprave vsebujejo le snov, ki jo morate znati, da dobite oceno, ki jo potrebujete, ker zaradi izkušenj točno vesta, kaj je potrebno, da na izpitu dobite 5, 6, 7, 8 ali 9.”
Peter, Royal College of Art, UK

Na Fakulteti za družbene vede od 2. do 6. marca 2020 organiziramo 20-urno intenzivno pripravo na pisni in ustni del izpita IELTS za vse, ki potrebujete oceno 6,5+. Izkušnje namreč kažejo, da ima večina kandidatov največ težav prav pri teh delih izpita. Vsi udeleženci bodo dobili povratno informacijo (feedback) glede vseh kriterijev ocenjevanja za Writing Task 1, Writing Task 2 in Speaking.

Izpit IELTS je najbolj priljubljen mednarodni izpit iz angleškega jezika, ki je priznan s strani več kot 9.000 univerz, vladnih in nevladnih organizacij ter drugih delodajalcev širom po svetu. 

Opravljen izpit služi kot dokazilo o znanju angleščine pri vpisu na diplomski in podiplomski študij na univerzah,ki izvajajo program v angleškem jeziku in za migracijo v angleško govoreče države.

Na intenzivnih pripravah bodo udeleženci dobili potrebno znanje za dosego želene ocene na obeh delih pisnega in vseh treh delih ustnega izpita. Tečaj temelji na podajanju povratne informacije o trenutnem znanju kandidatov. Na podlagi tega, bodo udeleženci prejeli individualne napotke, priporočila in primerne in skrbno izbrane naloge za dosego ocene, ki jo potrebujejo.

Pisni del poučuje učiteljica z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju IELTS izpita Nina Bostič Bishop, za ustni del izpita pa bodo udeleženci vadili z maternim govorcem (native speaker) Chrisom Bishopom, ki ima prav tako prek 15 let izkušenj z IELTS izpitom in ima redne delavnice tudi na Kariernem centru. Prijavijo se lahko tudi študenti, ki so obiskali IELTS delavnice na Kariernem centru, ker bodo na našem tečaju njihovi pisni izdelki temeljito pregledani, dobili pa bodo tudi povratno informacijo glede ocene. Enako velja tudi za ustni del.

Pouk bo potekal v majhnih skupinah, kar omogoča kakovostno individualno delo in svetovanje.  

Podrobnejše informacije

Rok prijave: 24. 2. 2020

Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov Fakulteta za družbene vede, Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana (za Mojco Mole Vrečar) ali skenirano na e-naslov: mojca.mole-vrecar@fdv.uni-lj.si.

V primeru manjšega števila prijavljenih si pridružujemo pravico zmanjšanja števila ur, ob izvedbi tečaja v celoti. 


Nazaj na seznam vseh obvestil