Skoči do osrednje vsebine

Srčna UL


Na študentsko leto ima večina med nami lepe spomine. Za marsikaterega študenta pa je ta izkušnja precej drugačna. Soočajo se s finančnimi stiskami, ki so se v preteklih mesecih le še poglobile, zdravstvenimi težavami, nasiljem in drugimi težavami. Študija, kaj šele dodatnega, poglobljenega raziskovanja, si ob slabih pogojih preprosto ne morejo privoščiti.

Na Univerzi v Ljubljani so se zato ponovno odločili, da znova zaženejo dobrodelno akcijo SRČNA UL in zberejo denar za sofinanciranje najemnin in bivanjskih stroškov, nakup hrane in oblek, študijskega materiala in študiju namenjene računalniške opreme.

K sodelovanju vabijo vse, ki si lahko privoščijo darovati ljudem v stiski. Da znamo stopiti skupaj in pomagati, smo v Sloveniji dokazali večkrat. Danes je takšna akcija žal še toliko bolj potrebna. Verjamejo, da bomo tudi tokrat združili moči in pokazali svojo srčnost.

Pomagate lahko s kratkim telefonskim sporočilom na številko 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevek 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevek 10 EUR). Če lahko pomagate z višjim prispevkom, donacijo nakažite na transakcijski račun ZPMS, sklenete lahko tudi donacijsko pogodbo. Donirate lahko tudi prek QR kode.

Več informacij najdete na spletni strani

Vaše sodelovanje je dragocen prispevek pri premagovanju finančnih težav, v katerih se znajdejo študentke in študenti Univerze v Ljubljani. Hvala!

srčna ul cuttana 2

 Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 14. oktober 2022 | v kategoriji: FDV