Skoči do osrednje vsebine

Srčna UL


Na študentsko leto ima večina med nami lepe spomine. Za marsikaterega študenta pa je ta izkušnja precej drugačna. Soočajo se s finančnimi stiskami, ki so se v preteklih mesecih le še poglobile, zdravstvenimi težavami, nasiljem in drugimi težavami. Študija, kaj šele dodatnega, poglobljenega raziskovanja, si ob slabih pogojih preprosto ne morejo privoščiti.

Na Univerzi v Ljubljani so se zato ponovno odločili, da znova zaženejo dobrodelno akcijo SRČNA UL in zberejo denar za prizadete v poplavah.

K sodelovanju vabijo vse, ki ki jih poplave niso prizadele, da po svojih močeh pomagate zaposlenim na Univerzi v Ljubljani in študentom s prispevki, in sicer prek SMS sporočil ali pa neposredno z nakazili. 

Da znamo stopiti skupaj in pomagati, smo v Sloveniji dokazali večkrat. Danes je takšna akcija žal še toliko bolj potrebna. Verjamejo, da bomo tudi tokrat združili moči in pokazali svojo srčnost.

Pomagate lahko s kratkim telefonskim sporočilom na številko 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevek 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevek 10 EUR). Če lahko pomagate z višjim prispevkom, donacijo nakažite na transakcijski račun ZPMS, sklenete lahko tudi donacijsko pogodbo. Donirate lahko tudi prek QR kode.

Več informacij najdete na spletni strani

Vaše sodelovanje je dragocen prispevek pri premagovanju finančnih težav, v katerih se znajdejo študentke in študenti Univerze v Ljubljani. Hvala!

Prispevajte z nakazilom

Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva 9, 1000 Ljubljana
TRR DH: SI56 6100 0000 3512 232
Sklic: SI00 07-245104
Namen: POMOČ POPLAVE 2023
Koda namena: CHAR

Donirate lahko tudi s skeniranjem QR kode v mobilni banki: 

koda


 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 14. oktober 2022 | v kategoriji: FDV