Skoči do osrednje vsebine

Kaj sledi po informativnem dnevu?


1. RAZPIS ZA VPIS IN PRIJAVA

V sredo, 31. 5., se zaključi prvi prijavni rok za vpis na magistrski študij. Prijavnico oddate na portalu eVŠ. Vsi kandidati, ki boste oddali svojo prijavo v prvem prijavnem roku, morate izpolniti vse pogoje za vpis do 12. 7. Drugi prijavni rok bo potekal od 21. 8. naprej. Več podrobnih informacij in navodil o Razpisu za vpis v magistrske študijske programe v študijskem letu 2023/2024 si lahko preberete na povezavi

2. VPIS

Vsi kandidati, ki boste sprejeti na fakulteto v prvem prijavnem roku, boste prejeli uradno vabilo k vpisu do 21. 7. 2023. Vpis na fakulteto bo potekal elektronsko med 24. 7 in 28. 7. V juliju bodo na spletni strani FDV objavljene tudi vse podrobne informacije in navodila za vpis. 

3. Z VPISOM NA MAGISTRSKI ŠTUDIJ BI ŠE ENO LETO POČAKAL

Vsi, ki bi z vpisom na magisterij še počakali in bi v prihodnjem študijskem letu želeli izkoristiti še vpis v dodatno leto (absolventski status) morate seveda najprej izpolnjevati pogoje za dodatno leto (niste menjali programa ali ponavljali letnika in vam bo za dokončanje dodiplomskega študija ob koncu letošnjega študijskega leta ostala vsaj še ena obveznost). V kolikor je temu tako, boste v spletnem referatu najprej oddati vlogo za vpis dodatnega leta - točen rok v katerem boste lahko oddali vlogo, bo kasneje objavljen na spletni strani med obvestili vezanimi na vpis. Ko bodo vašo vlogo obdelali, boste na elektronski naslov prejeli obvestilo, da vas v spletnem referatu čaka vpisni list.

info za info dan

 

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 18. maj 2023 | v kategoriji: Dogodek