Obvestila

Prikaži obvestila za kategorijo:

Vse kategorije
Dogodek
Nova knjiga
Obvestila

Za obdobje:

[Založba FDV] Kulturne študije 1983: Teoretska zgodovina

Pri Založbi FDV je izšla nova knjiga avtorja Stuarta Halla z naslovom Kulturne študije 1983: Teoretska zgodovina.

23. november 2018 | Nova knjiga

[Založba FDV] Pisanje za odnose z javnostmi: Temeljni žanri

Pri Založbi FDV je izšla nova knjiga avtorjev Monike Kalin Golob, Nade Serajnik Sraka in Dejana Verčiča z naslovom Pisanje za odnose z javnostmi: Temeljni žanri.

20. november 2018 | Nova knjiga

[Založba FDV] Charles Wright Mills - Sociološka imaginacija

Pri Založbi FDV je v zbirki Theoria, kjer izdajamo prevode temeljnih del s področja družboslovja, izšel prvi prevod knjige Charlesa Wrighta Millsa Sociološka imaginacija.

14. september 2018 | Nova knjiga

[Založba FDV] Predsedniške volitve 2017 na spletu in v družbenih omrežjih: Analize študentov 2. letnika programa Multimedija 2017/18

Pri Založbi FDV je izšla nova knjiga urednika Dejana Verčiča in Tanje Oblak Črnič z naslovom: Predsedniške volitve 2017 na spletu in v družbenih omrežjih: Analize študentov 2. letnika programa Multimedija 2017/18. Publikacija je nastala kot rezultat raziskav študentov v študijskem letu 2017/18 pri predmetu Informacijsko-komunikacijske tehnologije in družba.

17. julij 2018 | Nova knjiga

[Založba FDV] Vloga inovacij za razvoj in konkurenčnost gospodarstva

Pri Založbi FDV je izšla nova knjiga urednic Maje Bučar in Danijele Vojinović Jaćimović z naslovom THE ROLE OF INNOVATION POLICY IN BUILDING NATIONAL COMPETITIVENESS: The experience of Slovenia and Montenegro. Publikacija obravnava možnosti prenosa slovenskih izkušenj z inovacijsko politiko v Črno goro.

03. julij 2018 | Nova knjiga

[Založba FDV] Zgodovina (gospodarske) diplomacije 2. dopolnjena izdaja

Pri Založbi FDV je izšla druga, dopolnjena izdaja knjige Zgodovina (gospodarske) diplomacije Boštjana Udoviča.

27. junij 2018 | Nova knjiga

[Založba FDV] Zasebno je politično - kritične teorije vsakdanjega življenja

Pri Založbi FDV je izšla knjiga, ki so jo uredile Mirjana Ule, Tanja Kamin in Alenka Švab, z naslovom Zasebno je politično - kritične teorije vsakdanjega življenja. Knjiga odpira in predstavi teme ter probleme, ki so bili v družboslovju dolgo časa teoretsko in družbeno politično marginalizirani (študije družine, spolov, mladine, zdravja, hrane, spolnih orientacij).

21. junij 2018 | Nova knjiga

[Novo pri Založbi FDV] Elena Nacevska: Women in Politics in Western Balkan Countries

Izšla je nova knjiga pri Založbi FDV avtorice Elene Nacevske z naslovom Women in Politics in Western Balkan Countries. Knjiga 'Ženske v politiki v državah Zahodnega Balkana' (Women in Politics in Western Balkan Countries) prinaša komparativno analizo treh izbranih študijev primerov (tranzicijskih držav) Zahodnega Balkana (Makedonija, Srbija in Hrvaška) s ciljem pojasniti vzroke za nizko prisotnost žensk v strukturah političnega odločanja.

29. maj 2018 | Nova knjiga

[Novo pri Založbi FDV] Peter Stanković: Politike popa 3. dopolnjena izdaja

Pri Založbi FDV je izšla nova knjiga avtorja Petra Stankovića z naslovom Politike popa 3. dopolnjena izdaja.

24. maj 2018 | Nova knjiga

[Založba FDV] Razvoj slovenskih zelenih strank v primerjalni perspektivi

Pri Založbi FDV je izšla nova knjiga avtorjev Danice Fink Hafner, Mete Novak in Mateja Knepa z naslovom Razvoj slovenskih zelenih strank v primerjalni perspektivi.

16. januar 2018 | Nova knjiga