Poletna šola v Rusiji


Dragi študenti/-ke! 

Vabimo vas na poletno šolo ruskega jezika in kulture Severno-kavkaške zvezne univerze, ki se je bodo drugo leto zapored udeležili študenti FDV, pri izvedbi pa bo sodelovala tudi Katedra za tuje jezike FDV. Poletna šola bo potekala od 23. do 28. septembra 2019 v mestu Stavropol (Severni Kavkaz), Rusija.

Kotizacija, ki vključuje predavanja, namestitev s polnim penzionom, kulturni in športni program, izlet po Kavkazu ter prevoz po mestu, znaša 140 €.

Odgovorna oseba je lektorica za ruski jezik Larisa Gabrovšek s Katedre za tuje jezike FDV, ki tudi zbira prijave in je na voljo za dodatne informacije.

Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov larisa.gabrovsek@fdv.uni-li.si najpozneje do 24. maja 2019.

Zaradi velikega zanimanja prosimo, da se prijavite čim prej. Prijavi priložite tudi sken potnega lista, da vam lahko uredim povabilno pismo in vizo za Rusijo. 

Vpis je možen tudi za študente brez predznanja, saj bomo sestavili dve skupini, eno za študente brez predznanja, drugo pa za študente s predznanjem A2-B1.

Letalsko karto si lahko uredite sami ali pa se pridružite skupnemu letu (prihod  22.september 2019, odhod 29. september 2019).
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 13. maj 2019 | v kategoriji: Obvestila, Poletne šole