"City Internships" – razpis za program praks za leto 2016 v Londonu, Los Angelesu in New Yorku


Obveščamo vas o razpisu za prijavo na pomladanske in poletne programe praks za leto 2016 v Londonu, Los Angelesu in New Yorku.

 Prakse so namenjene poglobljenemu kariernemu usposabljanju študentov in diplomantov, ki so nedavno končali študij, in sicer za razširitev obzorja udeležencev in njihovo pripravo na delovni trg. Poleg krepitve poklicnih in socialnih znanj ter spretnosti na tedenskih kariernih seminarjih, delavnicah in dogodkih mreženja, udeleženci opravijo tudi osemtedensko prakso na eni od partnerskih družb. Tako študentje in diplomanti razvijejo spretnosti iz resničnega sveta, zgradijo svojo poklicno mrežo in hitro začnejo na svojo poklicno pot. Poleg navedenega bodo v okviru programa organizirani tudi ekskurzije ob koncih tedna, lokalno mentorstvo in podpora 24 ur na dan in 7 dni v tednu, po potrebi tudi nastanitveni paket.

 Prakse vključujejo različna področja, med drugim trženje, oglaševanje in odnose z javnostmi, medije in novinarstvo, pravo in politiko.

 Mesta se podeljujejo po načelu »prvi prispe, prvi dobi«, zato se zainteresirani čim prej prijavite. Več o programu in prijavi najdete na  http://city-internships.com/. Prijavite pa se lahko prek spletne strani http://city-internships.com/apply/.
 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 28. oktober 2015 | v kategoriji: Razpisi, Obvestila