Razpis državnega univerzitetnega prvenstva v wakeboardingu 2017/18


wakeboarding

V soboto, 22. septembra 2018, bo v Spodnjem Dupleku potekalo Državno univerzitetno prvenstvo v wakeboardingu 2017/18.

Udeleženci se bodo pomerili v disciplini BEST LINE v kategoriji študentov (M, Ž) in zaposlenih (M, Ž).

Tekmovanje bo potekalo v Wakeparku Dooplek (Zgornji Duplek 33) v Spodnjem Dupleku. Prvi tek bo trajal predvidoma od 11. do 13. ure, drugi tek pa od 15. do 17. ure oziroma do zaključka tekmovanja.

Udeleženci tekmovanja se bodo borili za naslov državnega univerzitetnega prvaka v wakeboardingu za študijsko leto 2017/18.

Državnega univerzitetnega prvenstva v wakeboardingu 2017/18 se lahko udeležijo:

  • Študenti s statusom v študijskem letu 2017/18 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze);
  • Zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih (za zaposlitev šteje redno delovno razmerje za določen ali nedoločen čas).

 

Organizatorja tekmovanja sta Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) in Wakepark Dooplek, izvajalec tekmovanja bo Wakepark Dooplek, vodja tekmovanja pa Nejc Jurgec (tel.: 040 200 896).

Obvezna oprema obsega zaščitni jopič, čelado in wakeboard.

Tekmovanje poteka po pravilih IWWF, omejitve števila prijav ni.

Višina kotizacije na tekmovalca znaša 35€ in vključuje prijavnino na tekmovanje, »welcome paket« za vsakega udeleženca, dnevno karto za wakeboarding (uporaba karte je mogoča od 8. ure dalje) in hrano za vsakega udeleženca.

Oddaja prijave poteka prek spletnega obrazca do 21. 9. 2018 do 24. ure. Za prijavo na tekmovanje DUP označi kvadratek študent. Za prijave klikni tukaj.

Študentski šport podpirajo Fundacija za šport, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Študentska organizacija Slovenije in STA potovanja.

Več informacij najdete v razpisu.Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 17. september 2018 | v kategoriji: