Ponovni vpis v isti letnik (1. 9. do 30. 9. 2019)


Pravico do ponovnega vpisa lahko v času študija izkoristite le enkrat (vsak študent lahko v času študija enkrat izkoristi pravico do ponovnega vpisa ali zamenja študijski program).  To pomeni, da pogojev za ponavljanje ni, le odločiti se morate, da želite letnik ponavljati in nam svojo željo sporočiti prek vloge v spletnem referatu.

POSTOPEK VPISA

  1. Če želite v naslednjem študijskem letu izkoristiti pravico do ponovnega vpisa, morate  prek spletnega referata oddati  vlogo za ponovni vpis v isti letnik (izberete gumb »ostalo«, nato pa izberete »prošnje, vloge ali pritožbe« in »vloga za ponovni vpis v isti letnik«). Vlogo lahko oddate od 1. 9. 2019 do 30. 9. 2019. V Službi za študentske zadeve vam bomo nato v spletnem referatu pripravili vpisni list za naslednje študijsko leto. To bomo storili v najkrajšem možnem času od dneva, ko bomo prejeli vašo vlogo za ponovni vpis.
  2. Pripravljeni vpisni list boste izpolnili v Spletnem referatu.
  3. Ob pripravi vpisnega lista za ponovni vpis bo na vaš elektronski naslov in v spletni referat poslan račun za vpisnino za študijsko leto 2019/20.
  4. Kopijo potrdila o plačilu vpisnine boste priložili natisnjenemu in podpisanemu vpisnemu listu in oboje poslali na naslov: Fakulteta za družbene vede, Služba za študentske zadeve – vpisni list, Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana, lahko kar z navadno pošto.

Zaključek vpisa brez kopije potrdila o plačilu vpisnine za študijsko leto 2019/20 in podpisanega vpisnega lista ne bo mogoč.

  1. Podpisani vpisni list nam lahko dostavite tudi osebno v času uradnih ur in sicer vsak delovni dan med 11. in 13. uro, vendar pa v izogib gneči in nepotrebnemu čakanju priporočamo pošiljanje po pošti.
  2. Vpisni list bomo nato do konca obdelali v Službi za študentske zadeve.

Če ne boste oddali vloge za ponovni vpis v isti letnik, pogojev za vpis dodatnega leta pa ne izpolnjujete, vam vpisnega lista ne bomo pripravili, v naslednjem študijskem letu pa vas bomo imeli v naši evidenci zavedene kot pavzerko oz. pavzerja (osebo brez statusa).


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 30. avgust 2019 | v kategoriji: Vpis