|
ŠTUDIJSKI PROGRAM KOMUNIKOLOGIJA – TRŽNO KOMUNICIRANJE IN ODNOSI Z JAVNOSTMI – 2022/23
I. LETNIK |
ŠT. |
NOSILEC/-KA in IZVAJALCI/-KE |
PREDMET |
semester |
kreditne točke |
1 |
BURGER, ILIČ |
TEMELJI EKONOMIJE |
zimski |
6 |
2 |
LOZAR MANFREDA, as. POLAJNAR |
STATISTIKA |
zimski |
6 |
3 |
PUŠNIK, ŠKERLEP, as. ŠIŠA, as. SLUKAN |
TEMELJI KOMUNIKOLOGIJE |
zimski |
6 |
4 |
VRTAČIČ, ŠTERK, as. SVETEL |
SOCIALNA IN KULTURNA ANTROPOLOGIJA |
zimski |
6 |
5 |
LOGAR, LENGAR VEROVNIK |
JEZIKOVNA KULTURA |
zimski |
6 |
6 |
TUŠKEJ LOVŠIN, as. VERK |
OSNOVE MARKETINGA |
poletni |
6 |
7 |
VERČIČ, as. ŠKERLEP, as. VERK |
ODNOSI Z JAVNOSTMI |
poletni |
6 |
8 |
OBLAK ČRNIČ, KROPIVNIK, as. RIBAČ, as. KOREN OŠLJAK |
RAZISKOVANJE MEDIJEV IN KOMUNICIRANJA |
poletni |
6 |
9 |
BOSTIČ BISHOP, BUDEČ STANIČIĆ |
UVOD V JEZIK STROKE – ANGLEŠČINA ALI |
celoletni |
6 |
Študentom, ki želijo v 2. letniku vpisati Strokovno angleščino se priporoča, da v 1. letniku izberejo kateri drugi tuji jezik (nemščina, italijanščina, francoščina ali španščina). |
ŠETINC |
UVOD V JEZIK STROKE – NEMŠČINA ALI |
GORENC |
UVOD V JEZIK STROKE – ITALIJANŠČINA ALI |
JARC |
UVOD V JEZIK STROKE – FRANCOŠČINA ALI |
MARTIN |
UVOD V JEZIK STROKE – ŠPANŠČINA |
10 |
|
IZBIRNI PREDMET |
poletni |
6 |
|
|
|
|
60 |
|
|
|
|
|
|
ŠTUDIJSKI PROGRAM KOMUNIKOLOGIJA – TRŽNO KOMUNICIRANJE IN ODNOSI Z JAVNOSTMI – 2022/23
II. LETNIK |
ŠT. |
NOSILEC/-KA in IZVAJALCI/-KE |
PREDMET |
semester |
kreditne točke |
1 |
LUKŠIČ, VREČKO ILC, BANJAC |
TEMELJI POLITOLOGIJE |
zimski |
6 |
2 |
HOČEVAR, as. PERGER, as. JAGODIC |
UVOD V SOCIOLOGIJO |
zimski |
6 |
3 |
GOLOB PODNAR, as. VERK |
VEDENJE PORABNIKOV |
zimski |
6 |
4 |
KROPIVNIK |
RAZISKOVANJE V TKOJ |
zimski |
6 |
5 |
BUDEČ STANIČIĆ |
STROKOVNA ANGLEŠČINA ALI |
celoletni |
6 |
ŠETINC |
STROKOVNA NEMŠČINA |
6 |
GOLOB PODNAR |
MEDNARODNI MARKETING |
zimski |
6 |
7 |
KROPIVNIK |
NAPREDNE RAZISKAVE V TKOJ |
poletni |
6 |
8 |
TUŠKEJ LOVŠIN, as. VERK |
INTEGRIRANO TRŽNO KOMUNICIRANJE |
poletni |
6 |
9 |
KAMIN |
OGLAŠEVANJE |
poletni |
6 |
10 |
|
IZBIRNI PREDMET |
poletni |
6 |
|
|
SKUPAJ |
|
60 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŠTUDIJSKI PROGRAM KOMUNIKOLOGIJA – TRŽNO KOMUNICIRANJE IN ODNOSI Z JAVNOSTMI – 2022/23
III. LETNIK |
ŠT. |
NOSILEC/-KA in IZVAJALCI/-KE |
PREDMET |
semester |
kreditne točke |
1 |
GOLOB PODNAR, as. VERK |
STORITVENI MARKETING |
zimski |
6 |
2 |
LUTHAR, JONTES, as. SLUKAN |
MEDIJI IN POPULARNA KULTURA |
zimski |
6 |
3 |
PODNAR |
KORPORATIVNO KOMUNICIRANJE |
zimski |
6 |
4 |
PODNAR |
OSNOVE VIZUALNIH KOMUNIKACIJ |
zimski |
6 |
5 |
GOLOB PODNAR, BURGER, as. VERK |
MARKETINŠKE IN KOMUNIKACIJSKE METRIKE |
zimski |
6 |
6 |
VERČIČ, JELEN, as. VERK |
INTERNO KOMUNICIRANJE |
poletni |
6 |
7 |
KAMIN, as. VERK, ZUNANJI IZVAJALCI |
PRAKTIKUM MARKETINGA IN ODNOSOV Z JAVNOSTMI |
poletni |
12 |
8 |
|
IZBIRNI PREDMET |
poletni |
6 |
9 |
|
IZBIRNI PREDMET |
poletni |
6 |
|
|
SKUPAJ |
|
60 |