Skoči do osrednje vsebine

Ponovni vpis v isti letnik (1. 9. do 16. 9. 2022)


Pravico do ponovnega vpisa lahko študent v času študija izkoristite le enkrat. Pravica velja za vsako stopnjo študija posebej, študent pa jo lahko izkoristi, če je v preteklosti še ni izkoristil ali zamenjal študijskega programa. To pomeni, da pogojev za ponavljanje ni, le odločiti se morate, da želite letnik ponavljati in nam svojo željo sporočiti prek vloge v spletnem referatu.

POSTOPEK VPISA

  1. Če želite v naslednjem študijskem letu izkoristiti pravico do ponovnega vpisa, morate  prek spletnega referata oddati  vlogo za ponovni vpis v isti letnik (Spletni referat - Ostalo - Prošnje, vloge ali pritožbe - Vloga za ponovni vpis v isti letnik). Vlogo lahko oddate od 1. 9. do 16. 9. 2022. V Službi za študentske zadeve vam bomo nato v spletnem referatu pripravili vpisni list za naslednje študijsko leto. To bomo storili v najkrajšem možnem času od dneva, ko bomo prejeli vašo vlogo za ponovni vpis.
  2. Pripravljeni vpisni list boste izpolnili v Spletnem referatu. 
  3. Ob pripravi vpisnega lista za ponovni vpis bo na vaš elektronski naslov in v spletni referat poslan račun za vpisnino za študijsko leto 2022/23.
  4. Vpisni list elektronsko izpolnite in ga shranite.
  5. Vaš vpis bo uspešno zaključen, ko bomo v Službi za študentske zadeve vaš elektronsko oddani vpisni list pregledali in zaključili. O tem boste obveščeni s posebnim sporočilom. Po zaključenem postopku vpisa, si boste v spletnem referatu lahko sami natisnili potrdilo o vpisu (gumb Ostalo – Naročanje dokumentov – Prenesi potrdilo o vpisu). Na istem mestu v spletnem refertu lahko sami natisnete tudi potrdila o opravljenih obveznostih.
  6. Novo nalepko za študentsko izkaznico lahko pridobite v času uradnih ur v Službi za študentske zadeve.

Zadnji rok za vpis je 30. september 2022; po tem datumu vpis ne bo več mogoč.

Če ne boste oddali vloge za ponovni vpis v isti letnik, pogojev za vpis v višji letnik pa ne izpolnjujete, vam vpisnega lista ne bomo pripravili, v naslednjem študijskem letu pa vas bomo imeli v naši evidenci zavedene kot pavzerko oz. pavzerja (osebo brez statusa).
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 22. avgust 2022 | v kategoriji: Vpis, Obvestilo