Vpis na magistrski študij družboslovne informatike 2020/21


Kot diplomante univerzitetnega programa Družboslovna informatika na FDV ali študente tik pred koncem dodiplomskega univerzitetnega programa družboslovne informatike vas obveščamo, da se bo v prihodnjem študijskem letu 2020/2021 zadnjič mogoče vpisati v enoletni magistrski program Družboslovne informatike. S tem vam bo omogočeno dokončanje obeh stopenj študija družboslovne informatike, kot je bilo zastavljeno ob vašem vpisu v prvi letnik dodiplomskega programa.

V študijskem letu 2021/22 se bo začel izvajati nov dvoletni magistrski program Družboslovne informatike, ki bo imel dva modula, in sicer Načrtovanje digitalnih storitev in Podatkovna analitika (osnove informacije o novem programu, ki se bodo sproti nadgrajevale in dopolnjevale, so študentom na voljo tule). Nanj se bo sicer mogoče vpisati tudi z diplomo 4-letnega univerzitetnega programa prve stopnje, toda po postopku priznavanja opravljenih predmetov. Četudi bi bili po tem postopku vpisani v drugi letnik študija, se utegne čas do pridobitve strokovnega magistrskega naziva s takim prehodom podaljšati.

Prijavni roki za vpis na enoletni magistrski progam Družboslovna informatika v študijskem letu 2020/21 so sicer sledeči:

Državljani Republike Slovenije in državljani članic Evropske unije:

  • Prvi prijavni rok za vpis v 1. letnik: podaljšano do 9. 6. 2020.
  • Drugi prijavni rok za vpis v 1. letnik: od 20. do 28. avgusta 2020.

Prijava za vpis v višji letnik (ko gre za vpis v nov/drugi študijski program):  od 1. do 17. septembra 2020.

Prijava za vzporedni študij in študij diplomantov:  od 1. do 17. septembra 2020

Tujci iz držav nečlanic Evropske unije in Slovenci brez slovenskega državljanstva:

  • Prijavni rok za vpis v 1. letnik: podaljšano do 9. 6. 2020.

Za več informacij v zvezi z vpisom se lahko obrnete na Službo za študentske zadeve.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 03. junij 2020 | v kategoriji: Obvestilo