Vpis na magistrski študij Družboslovne informatike


SLIKA3

 

Iščeš visoko zaposljivi poklic, pri čemer bi stike s potencialnimi delodajalci, organizacijami in podjetji vzpostavil že v času študija? Te zanimajo znanja s področja internetnih tehnologij, podatkovne analitike, informatike in projektnega vodenja, ki so postala pomembna konkurenčna prednost v sodobni informacijski družbi? Si želiš potrebne kompetence in praktična znanja za zaposlitev pridobiti že v času študija? Potem se odloči za vpis na magistrski študij Družboslovne informatike

Na voljo sta dva roka za prijavo za vpis za državljane Republike Slovenije in EU. Prvi prijavni rok je 31. 5. 2018, drugi prijavni rok pa od 21. 8. 2018 do 27. 8. 2018 in sicer na programih, pri katerih bodo po prvem prijavnem roku še ostala prosta mesta (do zasedbe mest) in se bodo, skladno s prijavami v prvem prijavnem roku in minimumom za izvedbo, izvajali. 
 
Rok za pošiljanje prijav na razpisna mesta za tujce izven EU in Slovence brez slovenskega državljanstva je do 31. 5. 2018. 

Prijavljeni kandidati - državljani Republike Slovenije in EU, ki bodo oddajali prijavo v prvem prijavnem roku, morajo izpolnjevati pogoje za vpis najkasneje do 6. 7. 2018, v drugem prijavnem roku pa do 14. 9. 2018. Prijavljeni kandidati - tujci izven EU in Slovenci brez slovenskega državljanstva morajo izpolnjevati pogoje za vpis najkasneje do 6. 7. 2018. 

Za šolsko leto 2018/2019 je na magistrskem programu Družboslovna informatika razpisanih 25 prostih mest za vpis. Dodatne informacije o razpisu najdete na spletni strani UL
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 16. april 2018 | v kategoriji: Obvestilo