Tretji rok za zagovore pri predmetu Praksa (27. avgust ob 13h, predavalnica 14)


Ker se bliža tretji zagovor pri predmetu Praksa, bi študente, ki imajo zadostno število opravljenih ur, pozvali k oddaji dokumentacije v spletni referat. Na zagovor bodo uvrščeni študenti, ki bodo v spletni referat najkasneje do vključno 13. avgusta 2019 oddali: (1) poročilo in (2) potrdilo o opravljeni praksi ter (3) PPT (priložite tudi sliko delovnega okolja).

Prosimo vas, da oddate kvalitetno in vsebinsko dovršeno poročilo o opravljenem praktičnem usposabljanju. Morebitno popravljanje poročila z naše in vaše strani (slovnične napake – vejice, uporaba predloga s/z ipd.), ki je sicer možno do 20. avgusta bo vplivalo na končno oceno pri predmetu. Zato vam svetujemo, da v poročilu podajate relevantne informacije in da ga za seboj preberete. Koristno je, da poročilo pred oddajo prebere še druga oseba, ki lahko poda zelo dobre komentarje in predloge za izboljšavo. Priporočamo, da si pogledate primere dobrih poročil, ki se nahajajo v spletnem referatu pod zavihkom Gradiva (predmet Praksa).

Študenti, uvrščeni na tretji zagovor, boste v tednu pred zagovorom prejeli še obvestilo z dodatnimi informacijami o poteku zagovora. Naprošamo vas, da na zagovor dostavite originalno podpisano potrdilo o opravljeni praksi, ki ga moramo posredovati strokovni službi.

Študente, ki bodo zahtevano dokumentacijo oddali po 13. avgustu, bomo uvrstili na 4. zagovor, ki bo potekal dne 10. septembra 2019.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo na voljo na praksa@fdvinfo.net.

<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 31. julij 2019 | v kategoriji: Novice