Skoči do osrednje vsebine

Študentsko delo - Mladi raziskovalec na Onkološkem inštitutu


Na Onkološkem inštitutu Ljubljana iščejo mladega raziskovalca, ki bi se pridružil njihovemu timu za raziskave na področju onkološke epidemiologije. Raziskovalno delo bo potekalo v okviru projekta P3-0429 SLORApro: Slovenski raziskovalni program za celostno obravnavo raka.

Kandidat bo imel priložnost delati z podatki Registra raka RS ter sodelovati pri razvoju in nadgradnji metodologije za zbiranje in obdelavo populacijskih podatkov onkoloških bolnikov, vključno s povezovanjem epidemioloških podatkov z genetskimi in tkivnimi bankami.

Osrednje področje raziskovalnega dela bo razvoj in uvajanje sodobnih metod s področja onkološke genetske epidemiologije v slovenski prostor.

Od kandidata se pričakuje, da bo izobraževanje nadaljeval na doktorskem študiju biostatistike, pomemben del svojega raziskovalnega dela pa bo opravil v okviru njihove raziskovalne skupine, ki deluje na Inštitutu za biomedicinsko informatiko. Mladi raziskovalec bo  sodeloval tudi z vodilnimi raziskovalci svojega delovnega področja v tujini, s katerimi je naša raziskovalna skupina tudi sicer v tesnih stikih.

Kandidati morajo imeti interes za raziskovanje v epidemiologiji, priporočeni so dobri temelji s področja biologije človeka in matematike/statistike, poznavanje modernih informacijskih tehnologij in programiranja ter solidno znanje angleškega jezika.

Zainteresirane kandidate vljudno prosijo, da jih čim prej kontaktirajo na elektronski naslov.

 

Mentorica: prof. dr. Vesna Zadnik, dr. med.

Raziskovalno področje mentorice: Onkološka epidemiologija Ustanova: Onkološki inštitut Ljubljana, sektor Epidemiologija in register raka Raziskovalno področje po ARRS: 3.08 Javno zdravstvo


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 19. junij 2023 | v kategoriji: Obvestilo, Možnosti za delo in študij