Strokovna ekskurzija programa Družboslovne informatike


Z velikim veseljem sporočamo, da se za študente Družboslovne informatike po dolgem času ponovno pripravlja strokovna ekskurzija v organizaciji društva DiD s pomočjo Katedre za družboslovno informatiko in metodologijo. Tovrstne ekskurzije so se v preteklosti izkazale kot izjemno koristne za študente, tako da vas vljudno vabimo, da se prijavite na strokovno ekskurzijo na Dunaj, ki bo potekala od vključno 7. marca (štart okoli 6h zjutraj izpred FDV) do vključno 9. marca 2019 (povratek pozno zvečer pred FDV).

Na Dunaju bomo obiskali različne institucije, ki so povezane z delovanjem na področju družboslovne informatike. V četrtek bomo kmalu po prihodu na Dunaj obiskali Avstrijski podatkovni arhiv, ki združuje najnovejše tehnologije na področju upravljanja podatkov in družboslovja. V petek je planiran obisk zasebnega raziskovalnega inštituta SORA in pa obisk human-computer interaction laboratorija na Tehnični univerzi na Dunaju. V soboto si bomo vodeno ogledali oddelek za Informacijsko in komunikacijsko tehnologijo v okviru znamenitega tehničnega muzeja. Vsak dan bo po obisku institucij prosti čas, ki ga lahko porabimo za druženje. Natančen program bo objavljen naknadno.

Okvirna cena celotne ekskurzije bo znašala med 70 € in 75 € po osebi, odvisno od zanimanja. V ceno je vključen prevoz, nastanitev z zajtrkom in ogled vseh omenjenih institucij.

Število mest je omejeno, tako, da pohitite s prijavo na ekskurzijo in se nam pridružite na večdnevnem strokovno-zabavnem oddihu na Dunaju. Skrajni rok za prijavo je 11.2. ob 12:00. V primeru prevelikega zanimanja bo vzpostavljena čakalna vrsta. Na ekskurzijo se lahko prijavite vsi redni študenti dodiplomskega študija družboslovne informatike (stari in prenovljeni program).

Za udeležbo na ekskurziji je potrebna predhodna prijava, ki jo opravite z izpolnitvijo obrazca na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/199948

Vse podatke glede rezervacije mesta in plačila boste dobili na e-mail, ki ga boste vnesli v prijavni obrazec.Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 10. februar 2019 | v kategoriji: Obvestilo