Spletne ankete za bodoče družboslovce: delavnica v okviru Poletne šole za dijake


Karierni centri Univerze v Ljubljani vljudno vabijo dijake 1., 2. ali 3. letnika srednje šole na brezplačno poletno šolo za dijake »Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate«,  ki bo potekala v tednu od 26. do 30. 8. 2019. Dijaki iz vse Slovenije boste imeli možnost, da spoznate svoje interese, talente, osebnostne lastnosti, vpisni postopek, poklice prihodnosti, možnost mednarodnih izmenjav in štipendij, fakultete in akademijo ter različna podjetja in organizacije.

V sredo, 28. 8. 2019, ob 11:00 boste dijaki lahko obiskali tudi Fakulteto za družbene vede, kjer se boste poleg uvodne predstavitve lahko udeležili še ene od treh interaktivnih delavnic, med katerimi je tudi delavnica o spletnih anketah za bodoče družboslovce. Če ste raziskovalci po duši in vas zanima, kako zbrati podatke z anketo, je to delavnica za vas!

Spletne ankete so pogosto orodje družboslovnih raziskovalcev. Danes so najcenejši, najhitrejši in najenostavnejši način anketiranja, dostopen vsakemu spletnemu uporabniku. Pridružite se nam na delavnici in izvedeli boste, kako se oblikuje spletna anketa in se tako seznanili z delom družboslovnega raziskovalca. Pokazali vam bomo uporabo brezplačnega orodja 1KA.si, s katerim enostavno oblikujete in objavi svojo anketo.

Več informacij o Poletni šoli za dijake lahko najdete na tej povezavi, na predstavitev Fakultete za družbene vede in delavnico o spletnih anketah pa se lahko prijavite preko tega obrazca in sicer tako, da med ponujenimi dejavnostmi za sredo, 28. 8. 2019, izberete možnost "11:00 - 12:45 Predstavitev Fakultete za družbene vede3 (Spletne ankete za bodoče družboslovce)."


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 26. julij 2019 | v kategoriji: Obvestilo