Razvojni trendi družboslovne informatike: Zagon ALUMNIJA FDV DI


Dragi diplomanti in diplomantke družboslovne informatike!

Družboslovni informatiki mislimo dobro, še bolje pa, če smo skupaj! V luči pomanjkanja združevalnih dogodkov smo se na Katedri za družboslovno informatiko in metodologijo odločili, da organiziramo vseobsegajoče srečanje družboslovnih informatikov in informatičark. V prvi vrsti gre za neformalno druženje, grajenje socialnega kapitala, obujanje spominov, deljenje izkušenj.

Srečanje se bo začelo 26. septembra 2019 ob 17. uri v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede s kratkim strokovnim delom, na katerem bo nekaj uspešnih družboslovnih informatikov predstavilo nekaj aktualnih tem s področja digitalnega marketinga, raziskovanja medijev, analitike in komuniciranja. Strokovni del bo povezoval Jure Čuhalev, sodelovali pa bodo Sanja Križan, Urša Podobnik, Jernej Česnik in Andraž Zorko.

Strokovnemu delu sledi neformalni del v preddverju in pred vhodom fakultete. Družili se bomo ob pijači, prigrizkih in stimulativni glasbi, za katero bo poskrbel DJ Haris Pilton.

Prosimo, da vašo prisotnost na srečanju potrdite do 20. 9. 2019 na tej povezavi (Eventbrite). Prijava je obvezna.

Ob tem vas prijazno prosimo, da se, v kolikor tega še niste storili, včlanite v Alumni FDV prek platforme Univerze v Ljubljani, da boste seznanjeni z vsemi dogodki, ki jih bomo organizirali v prihodnje.

V pričakovanju skorajšnjega srečanja z vami vas prijazno pozdravljamo.

Člani in članice Katedre za družboslovno informatiko in metodologijo.

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 02. september 2019 | v kategoriji: Obvestilo