Skoči do osrednje vsebine

Pripravništvo v pisarni evropske poslanke Irene Joveve


Dragi študentje, drage študentke!

Vas zanima, kako je videti delo evropskih institucij, še posebej Evropskega parlamenta? Kako bi se znašli v mednarodnem okolju, na evropskem političnem parketu? Kako potekajo odbori, sestanki, pogajanja, plenarna zasedanja parlamenta?

Če je odgovor na vsaj eno od vprašanj pritrdilen, je omenjena priložnost kot nalašč za vas. Pisarna poslanke Joveve namreč nudi dvomesečno plačano pripravništvo v Bruslju, kjer ne kuhaš kavic, ne nosiš torbic in ne sediš zdolgočaseno v pisarni. Dobiš pa dinamično in vsebinsko raznoliko delo, odlično odskočno desko za nadaljnje karierne usmeritve in osebnostno rast ter izkušnjo v timskem, mednarodnem delu. O časovnici pripravništva se bomo dogovorili po izboru kandidatk in kandidatov glede na želje in razpoložljivost.

Pripravništvo je namenjeno vsem študentkam in študentom ne glede študij ter ostalim polnoletnim mladim, ki so zainteresirani, da bi postali del razgibane ekipe z izkušnjo in znanjem iz Evropskega parlamenta. Edini pogoj je, kot ste že lahko zasledili, polnoletnost, ker so taka tudi pravila parlamenta. V pisarni iščemo ustvarjalne, motivirane, samoiniciativne posameznice in posameznike z željo spoznavanja političnih procesov znotraj Evropskega parlamenta, ki so zmožni razumevanja kompleksnih podatkov z različnih področij. Pripravništvo v pisarni evropske poslanke Irene Joveve

Proces prijave in nadaljnje informacije si lahko preberete tukaj. Prijave z motivacijskim pismom in življenjepisom sprejemajo do 15. maja 2023  na naslov pisarna@irenajoveva.si.

Vabljeni k prijavi!


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 08. maj 2023 | v kategoriji: Obvestilo, Možnosti za delo in študij