Kako poteka prijava na zagovor?


Najkasneje dva tedna po opravljeni praksi mora študent v spletni referat naložiti uradno FDV Potrdilo o opravljanju prakse na študijskem programu, ki ga izpolnijo in podpišejo v organizaciji. Priporočljivo je, da ob tem odda tudi Poročilo in PPT (čeprav je skrajni rok za oddajo dva tedna do zagovora). Datumi zagovorov so objavljeni na spletni strani. Priporočljivo je, da (i) študent izbere datum že na začetku prakse in (ii) da gradivo odda takoj po zaključku prakse (in ne čaka dveh tednov do zagovora).

Študent mora pri pisanju Poročila dosledno upoštevati navodila in posebej paziti na kakovost jezika. Enako velja za PPT predstavitev, v katero vključi tudi fotografijo stavbe oziroma vhoda (logotip) organizacije ter svojega delovnega mesta (priporoča pa se tudi selfie s svojim mentorjem in sodelavci).

Najkasneje dva tedna do zagovora (še bolje pa je, če to naredi ob zaključku prakse) študent naloži v spletni referat predmeta Praksa naslednja gradiva:

  • podpisano FDV Potrdilo o opravljanju prakse na študijskem programu (sken),
  • poročilo o opravljeni praksi,
  • PPT predstavitev o opravljeni praksi oziroma seminarjih.

(Prijava v Moj FDV→Spletni referat→Predmeti→Praksa→Poročila→Novo poročilo).

Če je študent oddal nepopolno ali nekakovostno dokumentacijo, bo po emailu pozvan k popravkom. Vsaj teden dni pred zagovorom mora imeti študent v spletnem referatu predmeta Praksa naložene vse potrebne dokumente – z že vključenimi morebitnimi popravki. V primeru ustrezne dokumentacije bo študent uvrščen na seznam za želeni termin za zagovor in o tem tudi obveščen. V nasprotnem primeru bo uvrščen na seznam za naslednji zagovor (seveda v primeru pravočasne in kakovostne poprave).

Študent v izbranem terminu predstavi svojo prakso, odgovarja na vprašanja in pridobi oceno. Obvezna je udeležba na celotnem zagovoru, ki običajno traja 60-90 minut.

Po vpisani oceni študent izpolni uradno FDV študentsko evalvacijsko anketo. Zelo pomembno!

ZAGOVORI (torek, 13.00)

  • 1. zagovor - 9. junij 2020
  • 2. zagovor - 23. junij 2020
  • 3. zagovor - 8. september 2020
  • 4. zagovor - 22. september 2020

<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 27. oktober 2019 | v kategoriji: Pogosta vprašanja