Kako poteka prijava na zagovor?


  1. V organizaciji, kjer je študent zaključil prakso, izpolnijo in podpišejo uradno FDV Potrdilo o opravljanju prakse na študijskem programu.
  2. Študent napiše poročilo o opravljeni praksi – predloga poročila. Študent mora strogo upoštevati navodila in paziti na kvaliteto jezika.
  3. Študent pripravi ppt predstavitev o opravljeni praksi, vključi tudi fotografije svojega delovnega mesta.

Najkasneje dva tedna pred želenim terminom za zagovor oziroma v roku dveh tednov po opravljeni praksi mora študent (1) poročilo o opravljeni praksi, (2) potrdilo o praktičnem usposabljanju (sken) in (3) ppt predstavitev naložiti v spletni referat predmeta Praksa 
(Prijava v Moj FDV→Spletni referat→Predmeti→Praksa→Poročila→Novo poročilo).

Sledi pregled celotne dokumentacije. V kolikor je študent oddal nepopolno dokumentacijo ali v primeru da poročilo potrebuje popravo, bo k popravkom pozvan preko elektronske pošte.

Vsaj teden dni pred zagovorom mora imeti študent v spletnem referatu predmeta Praksa naložene vse potrebne dokumente – z že vključenimi morebitnimi popravki. V primeru ustrezne dokumentacije in poročila, bo študent avtomatsko uvrščen na seznam za prvi naslednji razpisan zagovor.

V primeru, da je teden dni pred zagovorom vaša dokumentacija še vedno neustrezna (pomanjkljiva, vsebinsko in slovnično neustrezno poročilo itd.), vas bomo uvrstili na seznam za naslednji zagovor (seveda v primeru pravočasne poprave).

Študent na izbranem terminu javno predstavlja svoje praktično usposabljanje in izpolni evalvacijsko anketo.

Na podlagi preteklih izkušenj vas prosimo, da oddate kvalitetno in vsebinsko dovršeno poročilo o opravljenem praktičnem usposabljanju. Morebitno (večkratno) popravljanje poročila z naše in vaše strani, bo vplivalo tudi na končno oceno. Zato vam svetujemo, da v poročilu podajate relevantne informacije in da ga za sabo preberete. Koristno je, da poročilo pred oddajo prebere še druga oseba, ki lahko poda zelo dobre komentarje in predloge za izboljšavo. Priporočamo, da si pogledate primere dobrih poročil, ki se nahajajo v spletnem referatu pod zavihkom Gradiva.

Razpisani so naslednji roki za zagovor:

  • 11. junij 2019 ob 13h
  • 2. julij 2019 ob 13h
  • 27. avgust 2019 ob 13h
  • 10. september 2019 ob 13h.

Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 16. april 2018 | v kategoriji: Pogosta vprašanja