Skoči do osrednje vsebine

Praksa v organizaciji


Praksa v organizaciji

Program Družboslovna informatika se na Univerzi v Ljubljani, Fakulteti za družbene vede izvaja že od leta 1984 in je globalno prvi študijski program na tem področju (Social Informatics).

Program se izvaja na vseh treh bolonjskih stopnjah. Na prvi stopnji ima program dva modula: Digitalne storitve in družba ter Uporabna družboslovna informatika, na drugi stopnji pa Podatkovna analitika in Načrtovanje digitalnih storitev. V programih prve in druge stopnje ima posebno mesto tudi sodelovanje s podjetji ter praktično usposabljanje študentov v okviru predmeta Praksa. V drugem semestru 2022/2023 je za to predvidenih 150 ur prakse v izbrani organizaiciji.

V tem okviru so podjetja oziroma organizacije vabljene, da ponudijo študentom družboslovne informatike možnost praktičnega usposabljanja. V nadaljevanju podajamo osnovne informacije:

  • Dopis organizacijam za sprejem študentov/praktikantov programa Družboslovne informatike (PDF)
  • Najava organizacije oziroma podjetja za prosto mesto praktikanta www.1ka.si/praksa.

Pogosta vprašanja:

V primeru dodatnih vprašanj lahko kontaktirate na e-naslov praksa@fdvinfo.net oziroma se obrnete neposredno na koordinatorja Prakse programa Družboslovne informatike FDV, dr. Vasja Vehovar.

Obrazec za najavowww.1ka.si/praksa


<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 04. januar 2023 | v kategoriji: Sodelovanje s podjetji