Skoči do osrednje vsebine

Povio - QA akademija


Želiš biti med prvimi, ki preizkušajo najnovejše aplikacije? Postani QA tester!

Testiranje in zagotavljanje kakovosti (Quality Assurance - QA) je področje v katerem briljirajo natančne osebe, ki opazijo že najmanjša odstopanja. QA testerji so profesionalci, ki prihajajo iz različnih študijskih smeri, vsem pa sta skupna analitičnost in perfekcionistični pristop k opravljanju dela.

Povio je mednarodno podjetje ki se ukvarja z oblikovanjem in razvijanjem aplikacij za startupe iz Silicijeve doline. V svoje vrste vabimo radovedno in natančno osebo z nenehno željo po učenju, ki bo pod mentorstvom izkušenih testerjev začel/a svojo kariero na področju zagotavljanja kakovosti mobilnih aplikacij.

V avgustu bomo izvedli QA akademijo, ki je primerna za vse študente na koncu izobraževalne poti - tudi za tiste, ki se s testiranjem programske opreme še niste srečali, saj vas bodo naši QA strokovnjaki opremili z znanjem, potrebnim za samostojen začetek karierne poti.

K prijavi vabimo vse mlade s študentskim statusom, ki se prepoznajo v naslednjem opisu:

  • Sem radoveden/a in rad/a raziskujem.
  • Hitro opazim tudi najmanjše nepravilnosti.
  • Sem “perfekcionist/ka” in imam rad/a, da so stvari narejene kvalitetno.
  • Rad/a se učim in se ne ustrašim novih izzivov.
  • Imam dobre komunikacijske spretnosti.
  • Govorna in pisna angleščina mi ne predstavlja težav.

Če si želiš razširiti obzorja in spoznati poklic, katerega ni mogoče pridobiti na fakulteti, te vabimo, da izkoristiš edinstveno priložnost in se prijaviš. Program je sestavljen iz treh stopenj, ki lahko vodijo do dolgoročnega sodelovanja.

Podrobnejši opis akademije in prijavnico najdeš na povezavi.

Če se porajajo še kakšna vprašanja se lahko obrneš na Špelo (mail), ki ti bo z veseljem odgovorila. Predviden začetek Akademije je 16. 8. 2022.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 18. julij 2022 | v kategoriji: Obvestilo