Posnetek gostujočega predavanja Yael Oppenheim o platformi Buzzilla za analizo družbenih omrežij


V petek, 31. 5. 2019, so na Centru za družboslovno informatiko gostili Yael Oppenheim iz Univerze v Haifi. Yael je strokovnjakinja s področja trženja ter družbene in digitalne analitike za kvalitativno in kvantitativno raziskovanje. Hkrati je ustanoviteljica platforme FitMyTime, ki nudi digitalno podporo uporabnikom fitnesa in joge.

Yael Oppenheim je predstavila orodje Buzzilla, ki je vodilna platforma na področju analize družbenih medijev. Storitev povezuje vrhunsko tehnologijo, napredne analize in raziskovalno metodologijo. Posnetek predavanja je dostopen na spletnem mestu YouTube >>.

Predstavitev je potekala v okviru srečanja bilateralnega sodelovanja "Digitalna transformacija kvantitativnega zbiranja podatkov v družboslovnem raziskovanju: Združevanje anketnih podatkov, masovnih podatkov in parapodatkov z namenom proučevanja družbenega vedenja", ki ga izvajata Center za družboslovno informatiko in The Samuel Neaman Institute for National Policy Research (SNI), Univerza v Haifi, Izrael.

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 11. junij 2019 | v kategoriji: Obvestilo