(31.3.20) Obvestilo glede izvajanja prakse


Če v organizaciji zaradi trenutnih razmer ni možnosti za varno delo oziroma sploh ni več dela, ali pa zaradi okoliščin nimate ustreznih možnosti za delo od doma, potem je treba proces praksa začasno ustaviti in nas o tem obvestiti. Če pa je že zdaj povsem jasno, da prakse v izbrani organizaciji ne bo mogoče opraviti, pa se lahko prekine tudi trajno.

V tem trenutku je seveda smiselno nekoliko počakati, če se bo zadeva v aprilu umirila, pa se potem izvajanje prestavi in nadoknadi.

V primeru večjih zamud, bo fakulteta časovnico in pogoje ustrezno prilagodila. Tudi ministrstvo je že omenilo prilagojene možnosti opravljanja prakse.

Zaenkrat torej predlagamo, da se počaka. V aprilu pa bomo pri vseh študentih pregledali izvajanje prakse in se odločili za nadaljnje korake ter po potrebi dopolnili formalnosti v morebitni pogodbi. Zaenkrat nam začasnih morebitnih prekinitev opravljanje prakse ni potrebno sporočiti. V primeru, da je praksa dokončno odpovedana, pa nas o tem obvestite na praksa@fdvinfo.net. Še vedno pa lahko poskusite kontaktirati ponudnike – v primeru online opravljanja ni ovir za sklenitev dogovora in opravljanja prakse.

 

 

<< Nazaj na stran Praksa
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 31. marec 2020 | v kategoriji: Novice