Mreženje slovenskih netvorkašev


26. januarja 2016 se je v Ljubljani na Fakulteti za družbene vede odvilo Vsakoletno Mreženje slovenskih netvorkašev (MSN), katerega namen je povezovanje strokovnjakov s področja analize omrežij.
 
Na srečanju je svoje delo predstavil tudi član Katedre za metodologijo in družboslovno informatiko Aleš Žiberna, ostali predavatelji pa so bili še: Ali Žerdin (Delo), Matjaž Perc (Fakulteta za naravoslovje in matematiko, UM), Basiljka Tadić (Inštitut Jožefa Štefana), Ljupčo Todorovski (Fakulteta za upravo, UL).
 
Celoten program, vključno s povzetki je dostopen na tej povezavi.

 

Dogodka, ki se je letos odvijal že drugič zapovrstjo (lani je bilo Srečanje slovenskih netvorkašev na Fakulteti za računalništvo in informatiko, UL) se je, poleg nastopajočih, udeležilo še skoraj štirideset ostalih udeležencev iz različnih organizacij. Uvodoma jim je dobrodošlico zaželel Tomaž Deželan, prodekan za kakovost in razvoj, ob koncu pa je bilo poskrbljeno za neformalno druženje ob kavi in prigrizkih.

Srečanje so organizirali člana Katedre za metodologijo in družboslovno informatiko Luka Kronegger in Anuška Ferligoj, Zoran Levanjić, Lovro Šubelj, Ljupčo Todorovski in Vladimir Batagelj.

PANO_20160126_152018


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 01. februar 2016 | v kategoriji: Obvestilo