Skoči do osrednje vsebine

Kompas Xnet d.o.o., Ljubljana


Podjetje Kompas Xnet d.o.o. ponuja praktično usposabljanje 2 študentoma magistrskega programa DI.

Na prakso bi sprejeli zgolj takega kandidata ali kandidatko, ki ima željo tudi po končani praksi ostati z njimi in svoje znanje izpopolnjevati. Prizadevnemu študentu/tki, ki izkaže odgovornost do dela in sodelavcev ter visoko stopnjo natančnosti in samoiniciativnosti, nudijo tudi redno zaposlitev.

Iščejo kandidate, ki jih zanima in so se pripravljeni usposabljati za naslednja delovna mesta:

1) Programer spletnih aplikacij in aplikacij za mobilne naprave: razvijajo predvsem na Microsoft tehnologijah, zato pričakujejo znanja kot so: C# ter .NET okolje, Visual Studio, JavaScript, HTML5, CSS-a; zaželeno poznavanje TypeScripta, Reacta in SharePoint-a; izkušnje s source control orodji, izkušnje z razvojem WCF, WebAPI aplikacij, .. tudi VR, AI ipd

2) Specialist / predavatelj za MS Office tečaje, kjer je poudarek na Excelu, VBA, analizah podatkov, t.i. "power" dodatkih in BI ter vizualizacije podatkov.

3) Specialist / predavatelj za SQL in BI: podakovno modeliranje, podatkovna skladišča, razvoj baz podatkov in poslovnih aplikacij; optimizacija in analize podatkov; strojno učenje in umetna inteligenca,... (Phyton, R, ipd).

Njihovi sodelavci so vsaj občasno tudi v vlogi predavatelja, zato je ključna želja po nenehnem izpoplnjevanju znanja (tudi v tujini) in certificiranju.

Kandidati naj pošljejo čim bolj podroben opis svojega znanja in izkušenj s področja, ki jim je najbolj aktualen za opravljanje prakse. Priložijo naj še motivacijsko pismo z opisom, kaj pričakujejo od prakse in katera znanja bi želeli najbolj poglobiti. V zgornjem opisu so navedli nekaj ključnih znanj za delovna mesta, ki jih želijo dopolniti. Vsekakor pa bodo posameznega kandidata uvajali, da bo dosegel nivo znanja za samostojno delo na projektih.

Pričetek prakse je po dogovoru v marcu oz. aprilu.

Interes za navedeno praktično usposabljanje sporočite na praksa@fdvinfo.net.

<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 31. januar 2022 | v kategoriji: Prosta delovna mesta