Izvedba predmeta Praksa – nekaj pomembnih informacij


Obveščamo vas, da smo začeli z objavo ponudb organizacij za opravljanje praktičnega usposabljanja. Seznam bomo dopolnjevali sproti. Vsa prosta dela so objavljena na spletni strani predmeta Praksa v rubriki Ponudba organizacij za opravljanje praktičnega usposabljanja.

V študijskem letu 2018/19 so predvidene štiri praktične delavnice. Študenti se morajo udeležiti vsaj treh delavnic, v nasprotnem primeru se končna ocena pri predmetu zniža za eno oceno. Prva delavnica z naslovom Poslovno komuniciranje bo potekala v ponedeljek, 25.2.2019, hkrati za visokošolske in univerzitetne študente. O podrobnostih boste obveščeni v kratkem.

Ure, pridobljene z udeležbo na delavnicah (nekaj nad 20 ur za 4 delavnice skupaj), se lahko po dogovoru z nosilcem predmeta odštejejo od končnega števila predpisanih ur (UNI 150, VIS 450).

Obenem bi vas obvestili, da si v spletnem referatu (predmet Praksa – zavihek Gradiva) lahko ogledate (i) primere dobrih praks preteklih generacij, (ii) evalvacijsko poročilo o predmetu praksa 2017/18 in (iii) rezultate študentske ankete UL 2017/18. Gre za izjemno zanimiva in koristna gradiva.

Še enkrat velja opomniti, da morajo študenti takoj, ko se v želeni organizaciji dogovorijo za praktično usposabljanje, izpolniti najavno formo na spletni strani predmeta, se nato oglasiti na govorilnih urah in šele po tem izpolniti FDV formular (Potrdilo o sprejemu na študijsko prakso).

<< Nazaj na stran Praksa

 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 31. januar 2019 | v kategoriji: Novice