Izobraževanja Akademije FRI


Akademija Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani je eden izmed vodilnih ponudnikov izobraževanj s področja IT v Sloveniji. Pedagogi, raziskovalci in zunanji sodelavci Fakultete predajajo strokovna znanja, ki so v koraku s tehnološkim napredkom in tako ustvarjajo pomemben kader za slovenska in tuja podjetja ter organizacije. Izobraževanja so primerna za različne stopnje predznanja iz IT.

V novembru so za vas pripravili štiri izobraževanja:

Uvod v umetno inteligenco in strojno učenje, sobota, 16. 11. 2019., od 9.00 do 17.30

Razjasnili bomo razliko med človeško in računalniško inteligenco ter spoznali osnove strojnega učenja kot temelj umetne inteligence.

Poslovno-informacijske arhitekture, sreda in četrtek, 20. in 21. 11. 2019., od 16.30 do 20.30

Seznanili vas bomo s ključnimi koncepti poslovno-informacijske arhitekture ter modeliranja poslovnih procesov in vas naučili uporabljati odprtokodni program za pripravo poslovno-informacijske arhitekture Archimate.

Prepoznavanje in odzivanje na InfoSec napade, ponedeljek in torek, 25. in 26. 11. 2019., od 16.30 do 20.30

Poglobili se bomo v načine varovanja podjetja pred napadi in načine pravilnega odzivanja na napade znotraj pravnih okvirjev. Zanimala nas bo tudi komunikacija z nadrejenimi in prijavitelji napada, kot tudi svetovanje službi, ki skrbi za človeške vire, ter pravnim in PR službam.

Uporaba pametnih pogodb pri tehnologiji veriženja blokov, sreda in četrtek, 27. in 28. 11. 2019., od 16.30 do 20.30

Predstavili vam bomo celovit pregled t. i. pametnih pogodb, od razpoložljivih tehnologij, trendov in orodij, do pristopov in primerov dobrih ter slabih praks. Spoznali boste možnosti praktične uporabe bodisi kot razširitev obstoječih arhitektur bodisi kot mehanizem za sklepanje dogovorov med različnimi entitetami.

 

Več o Akademiji FRI si lahko preberete na spletni strani akademijafri.si.

Pridružite se nam na družbenih omrežjih: Facebook in LinkedIn.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 16. november 2019 | v kategoriji: Obvestilo