Informativni dan za magistrski študij Družboslovne informatike


Iščeš visoko zaposljivi poklic, pri čemer bi stike s potencialnimi delodajalci, organizacijami in podjetji vzpostavil že v času študija? Te zanimajo znanja s področja internetnih tehnologij, podatkovne analitike, informatike in projektnega vodenja, ki so postala pomembna konkurenčna prednost v sodobni informacijski družbi? Si želiš potrebne kompetence in praktična znanja za zaposlitev pridobiti že v času študija? Potem se odloči za vpis na magistrski študij Družboslovne informatike!

Vabimo te na Informativni dan za magistrski študij, ki bo v sredo, 15. maja 2019, ob 16. uri v predavalnici 14 na Fakulteti za družbene vede.

Na voljo sta dva roka za prijavo za vpis za državljane Republike Slovenije in EU. Prvi prijavni rok je 31. maj 2019, drugi prijavni rok pa od 20. avgusta 2019 do 13. septembra 2019 in sicer na programih, pri katerih bodo po prvem prijavnem roku še ostala prosta mesta (do zasedbe mest) in se bodo, skladno s prijavami v prvem prijavnem roku in minimumom za izvedbo, izvajali.

Prijavljeni kandidati - državljani Republike Slovenije in EU, ki bodo oddajali prijavo v prvem prijavnem roku, morajo izpolnjevati pogoje za vpis najkasneje do 5. julija 2019, v drugem prijavnem roku pa do 20. septembra 2019.

Opis programov 2. stopnje, ki jih v letu 2019/20 razpisuje Fakulteta za družbene vede, je dostopen na spletnem naslovu: Magistrski študij 2. stopnje .

Prijava poteka preko portala eVŠ . Natančno sledite navodilom za registracijo in izpolnjevanje prijave, ki so objavljena na spletni strani navodila.

V primeru težav pri oddaji prijave za vpis se obrnite na naslednji naslov.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 28. april 2019 | v kategoriji: Obvestilo