Inštitut za razvojne in strateške analize


Inštitut za razvojne in strateške analize (IRSA) je zasebna neprofitna ustanova usmerjena v akademske raziskave in aktivnosti značilne za »think-tank« organizacije.

Primarni fokus inštituta je na družbenih vedah in humanistiki ter njihovi apllikaciji v sferah poslovnega, industrijskega in vladnega sektorja. Najpomembnejše mednarodne publikacije so osredotočene na teme: demokracija in oblikovanja elite v post-socialističnih družbah, interkulturna komunikacija, socio-kulturni dejavniki razvojne dinamike, koncept socialnega kapitala in njegov vpliv na gospodarsko uspešnost v okviru na znanju temelječe družbe in ekonomije.

Ena od vizij inštituta je, da v svoje delo vključujejo perspektivne in ambiciozne mlade, zato raziskovalno naravnanim študentom družboslovne informatike ponujajo opravljanje šudijske prakse.

Ponujajo raznoliko in zanimivo delo, kjer bi med drugim pridobili izkušnje z izvajanjem intervjujev, raziskovanjem z integracijo kvalitativnih in kvantitativnih metod, sekundarno analizo podatkov javnomnenjskih raziskav, pripravo gradiv, urejanjem spletne strani in platform inštituta ...

Začetek opravljanja prakse po dogovoru. 

Interes za navedeno praktično usposabljanje sporočite na praksa@fdvinfo.net.

<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 28. februar 2019 | v kategoriji: Prosta delovna mesta