Četrti rok za zagovore pri predmetu Praksa (10. september ob 13h, predavalnica 14)


Bliža se zadnji zagovor pri predmetu Praksa v študijskem letu 2018/19, zato bi študente, ki imajo zadostno število opravljenih ur, pozvali k oddaji dokumentacije v spletni referat. Na zagovor bodo uvrščeni študenti, ki bodo v spletni referat najkasneje do vključno 27. avgusta 2019 oddali: (1) poročilo in (2) potrdilo o opravljeni praksi ter (3) PPT (priložite tudi sliko delovnega okolja).

Prosimo vas, da oddate kvalitetno in vsebinsko dovršeno poročilo o opravljenem praktičnem usposabljanju. Morebitno popravljanje poročila z naše in vaše strani (slovnične napake – vejice, uporaba predloga s/z ipd.), ki je sicer možno do 3. septembra bo vplivalo na končno oceno pri predmetu. Zato vam svetujemo, da v poročilu podajate relevantne informacije in da ga za seboj preberete. Koristno je, da poročilo pred oddajo prebere še druga oseba, ki lahko poda zelo dobre komentarje in predloge za izboljšavo. Priporočamo, da si pogledate primere dobrih poročil, ki se nahajajo v spletnem referatu pod zavihkom Gradiva (predmet Praksa).

Študenti, uvrščeni na četrti zagovor, boste v tednu pred zagovorom prejeli še obvestilo z dodatnimi informacijami o poteku zagovora. Naprošamo vas, da na zagovor dostavite originalno podpisano potrdilo o opravljeni praksi, ki ga moramo posredovati strokovni službi.

Študenti, ki bodo zahtevano dokumentacijo oddali po 27. avgustu, bodo morali predmet Praksa zagovarjati v naslednjem študijskem letu (2019/2020).

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo na voljo na praksa@fdvinfo.net.

<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 19. avgust 2019 | v kategoriji: Novice