Drugi rok za zagovore pri predmetu Praksa (2. julij ob 13h, predavalnica 16)


Bliža se drugi zagovor pri predmetu Praksa, zato bi študente, ki imajo zadostno število opravljenih ur, pozvali k oddaji dokumentacije v spletni referat. Na zagovor bodo uvrščeni študenti, ki bodo v spletni referat najkasneje do vključno 18. junija 2019 oddali: (1) poročilo in (2) potrdilo o opravljeni praksi ter (3) PPT (priložite tudi sliko delovnega okolja).

Prosimo vas, da oddate kvalitetno in vsebinsko dovršeno poročilo o opravljenem praktičnem usposabljanju. Morebitno popravljanje poročila z naše in vaše strani (slovnične napake – vejice, uporaba predloga s/z ipd.), ki je sicer možno do 25. junija bo vplivalo na končno oceno pri predmetu. Zato vam svetujemo, da v poročilu podajate relevantne informacije in da ga za seboj preberete. Koristno je, da poročilo pred oddajo prebere še druga oseba, ki lahko poda zelo dobre komentarje in predloge za izboljšavo. Priporočamo, da si pogledate primere dobrih poročil, ki se nahajajo v spletnem referatu pod zavihkom Gradiva (predmet Praksa).

Študenti, uvrščeni na drugi zagovor, boste teden dni pred zagovorom prejeli še obvestilo z dodatnimi informacijami o poteku zagovora. Naprošamo vas, da na zagovor dostavite originalno podpisano potrdilo o opravljeni praksi, ki ga moramo posredovati strokovni službi.

Študente, ki bodo zahtevano dokumentacijo oddali po 18. juniju, bomo uvrstili na 3. zagovor, ki bo potekal dne 27. avgusta 2019.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo na voljo na praksa@fdvinfo.net.

<< Nazaj na stran Praksa

 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 13. junij 2019 | v kategoriji: Novice