(28.4.20) Dodatna navodila pri predmetu Praksa


V študijskem letu 2019/20 je bilo uspešno izvedenih 5 praktičnih delavnic v okviru predmeta Praksa. Zaradi trenutne situacije so bile zadnje štiri delavnice izvedeno preko orodja Zoom.

Študenti so bili z delavnicami zelo zadovoljni, saj so jih večinoma ocenili kot odlične, koristne in zelo poučne. Pohvalili pa so tudi zanimivost določenih predavanj ter strokovnost predavateljev.

 

Glede na trenutno situacijo se rok za formalno najavo prakse podaljša do vključno 15. 5. 2020. V primeru sprememb vas bomo sproti obveščali.

Prakse v delovnih organizacijah v tem času potekajo na daljavo oziroma se premaknejo na kasnejši čas. Kot opravljeno prakso (ali del prakse) se lahko priznajo tudi vse aktivnosti, ki jih boste študenti/-tke v tem času opravili kot prostovoljci/-ljke (npr. pri Civilni zaščiti, Rdečem križu …).

V kolikor imate že dogovorjeno praktično usposabljanje v organizaciji, potem izpolnite najavo prakse. Datumi zagovorov pri predmetu Praksa ostanejo nespremenjeni.

Trenutno je prakso najavilo 17 od 33 redno vpisanih študentov.

V primer kakršnih koli vprašanj ne oklevajte kontaktirati praksa@fdvinfo.net ali v času govorilnih ur (torek 12-13.30) pokličite na 01/ 5805-297 ali preko orodja Zoom (smiselno je, da svoj klic pred tem napoveste po emailu).

 

 

 

<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 28. april 2020 | v kategoriji: Novice