(5.2.20) Aktualne ponudbe za opravljanje praktičnega usposabljanja


Spletno stran predmeta Praksa smo v zadnjih dneh ažurirali s kar nekaj zanimivimi ponudbami za praktično usposabljanje.

Vsa prosta dela so na spletni strani v rubriki »Ponudba organizacij za opravljanje praktičnega usposabljanja«, nove ponudbe zadnjega tedna pa so označene z zvezdico (*). 

Izpostaviti velja predvsem ponudbo Statističnega urada Republike Slovenije, ki ponuja vrste zanimivih praks (tehnično in kognitivno testiranje vprašalnikov, zbiranje in urejanje statističnih podatkov, UX, analizo podatkov). Zelo zanimiva je tudi ponudba Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje, povezana z evalvacijo portala GOV.SI. Podobno velja tudi za evalvacijo strani Safe.si in Spletno-oko.si na Centru za varnejši internet. 

Interes za praktično usposabljanje iz našega spiska sporočite na praksa@fdvinfo.net, lahko pa seveda organizacijo najdete sami in nas o tem obvestite z najavo (3. korak).

Še enkrat velja opomniti, da morajo študenti takoj, ko se v želeni organizaciji dogovorijo za praktično usposabljanje, izpolniti najavno formo na spletni strani predmeta, se nato oglasiti na govorilnih urah in šele po tem izpolniti FDV formular (Potrdilo o sprejemu na študijsko prakso).

 

 

<< Nazaj na stran Praksa

 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 05. februar 2020 | v kategoriji: Novice