Aktualne ponudbe za opravljanje praktičnega usposabljanja


Spletno stran predmeta Praksa smo v zadnjih dneh ažurirali s kar nekaj zanimivimi ponudbami za praktično usposabljanje.

Izpostaviti velja predvsem Inštitut za razvojne in strateške analize, kjer bi med drugim pridobili izkušnje z izvajanjem intervjujev, raziskovanjem z integracijo kvalitativnih in kvantitativnih metod, sekundarno analizo podatkov javnomnenjskih raziskav, pripravo gradiv, urejanjem spletne strani in platform inštituta ...

Študentov DI si močno želijo tudi na Inštitutu RS za socialno varstvo, kjer praksa vključuje predvsem analize in vizualizacije podatkov, ponujajo pa tudi možnost dolgoročnega sodelovanja.

Zanimivo in koristno pa je tudi sodelovanje pri dveh različnih projektih ŠIPK (Študentsko inovativni projekti za družbeno korist): Koncentracija lastništva nepremičnin v Ljubljani in Smernice za starše vrhunskih športnikov.

Interes za praktično usposabljanje sporočite na praksa@fdvinfo.net.

Še enkrat velja opomniti, da morajo študenti takoj, ko se v želeni organizaciji dogovorijo za praktično usposabljanje, izpolniti najavno formo na spletni strani predmeta, se nato oglasiti na govorilnih urah in šele po tem izpolniti FDV formular (Potrdilo o sprejemu na študijsko prakso).

<< Nazaj na stran Praksa

 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 28. februar 2019 | v kategoriji: Novice