Vsebine katedre

Za obdobje:

6. srečanje Mlade sekcije Statističnega društva

Mlada sekcija SdS vas vabi na svoje šesto spletno srečanje, ki bo potekalo v četrtek, 17. 9. 2020, od 19. ure naprej. Tema srečanja so javnomnenjske raziskave.

14. september 2020 | Obvestilo

Zagovor doktorske disertacije - asist. Emil Polajnar

Asistent na programu Družboslovna informatika Emil Polajnar bo v četrtek,10. septembra 2020, zagovarjal doktorsko disertacijo. Vljudno vabljeni tudi študenti Družboslovne informatike!

07. september 2020 | Obvestilo

Razpis: Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani

Univerza v Ljubljani skupaj z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem išče najboljšo inovacijo UL. Čas za prijave je le še do 7. septembra!

07. avgust 2020 | Obvestilo

Z naravo proti zasvojenosti z digitalnimi tehnologijami

Še vedno je smiselno biti pozoren na čas, ki ga otroci in najstniki preživijo na napravah z zasloni - vendar pa številni strokovnjaki ugotavljajo, da je bolj kot količina časa, ki ga mladostniki preživijo na digitalnih napravah, pomembno, kaj na njih počnejo.

13. julij 2020 | Obvestilo

Blub Blub Inc. išče produktnega analitika

Podjetje, ki z mobilno aplikacijo pomaga predšolskim otrokom po svetu (spre)govoriti, je bilo ustanovljeno pred tremi leti s strani enega naših bivših študentov. Danes so že ekipa tridesetih, ki trenutno išče eno osebo za produktno analitiko.

29. junij 2020 | Obvestilo, Možnosti za delo in študij

Okrogla miza Blockchain: Radikalizirati družbeno domišljijo

V okviru konferenčne serije MoneyLab pripravljajo dogodek, ki se bo posvetil potem, ki jih v razvoju tehnologije blockchain nismo - pa bi jih morda lahko - izbrali. Spletni prenos (z možnostjo zastavljanja vprašanj) bo v ponedeljek, 22. junija, ob 17. uri.

19. junij 2020 | Obvestilo

Prva ECPR Virtualna metodološka šola

Od 27. julija do 14. avgusta 2020 bo potekala prva ECPR Virtualna metodološka šola.

10. junij 2020 | Obvestilo

HealthDay.si MeetUp 2020

Srečanje je odlična kadrovska in raziskovalna priložnost za študente in raziskovalce, da se srečajo s podjetji Better, Genialis, Parsek, GenePlanet, Acies Bio, Lek Sandoz, Microbium in drugimi iz skupnosti Healthday.si.​

09. junij 2020 | Obvestilo

Vpis na magistrski študij družboslovne informatike 2020/21

V prihodnjem študijskem letu 2020/2021 se bo zadnjič mogoče vpisati v enoletni magistrski program Družboslovne informatike. S tem vam bo omogočeno dokončanje obeh stopenj študija družboslovne informatike, kot je bilo zastavljeno ob vašem vpisu v prvi letnik dodiplomskega programa.

03. junij 2020 | Obvestilo

Intervju: Jure Čuhalev

Soustanovitelj storitve prevoz.org, aktivist za odprto kodo, organizator konferenc.

08. maj 2020 | Obvestilo, Zaposlitev