Vsebine katedre

Za obdobje:

Dan varne rabe interneta - 9. februar 2016

V točki osveščanja o varni rabi interneta SAFE.SI (Center za družboslovno informatiko) bodo ta dan obeležili s posebnim dogodkom. Tudi letos pa so v februarju - mesecu varne rabe interneta - za osnovne in srednje šole pripravili več izobraževalnih aktivnosti in pakete izobraževalnih gradiv.

08. februar 2016 | Obvestilo

Organiziramo brezplačne delavnice za dijake

Na Katedri za družboslovno informatiko in metodologijo organiziramo tri tipe brezplačnih delavnic po srednjih šolah vseh slovenskih regij.

07. februar 2016 | Obvestilo

Statistične analize na drugem mestu najbolj iskanih znanj med zaposlovalci

Tudi letos so pri LinkedIn-u, največjemu svetovnemu poslovnemu omrežju, analizirali aktivnosti na področju zaposlovanja v letu 2015, ter objavili seznam 25 najbolj zaželenih znanj v preteklem letu.

03. februar 2016 | Obvestilo

Mreženje slovenskih netvorkašev

26. januarja 2016 se je v Ljubljani na Fakulteti za družbene vede odvilo Vsakoletno Mreženje slovenskih netvorkašev (MSN), katerega namen je povezovanje strokovnjakov s področja analize omrežij.

01. februar 2016 | Obvestilo

Podelitve diplom in magisterijev

Ta teden so na Fakulteti za družbene vede potekale slavnostne podelitve diplom in magisterijev, na katerih so bili tudi magistri/-ice družboslovne informatike ter diplomanti/-ke programa Družboslovna informatika.

29. januar 2016 | Obvestilo

Vabljeni na informativni dan

Vse dijake vabimo, da nas obiščete na informativnem dnevu, kjer se nam bodo pridružili tudi študenti in nekateri bivši diplomanti Družboslovne informatike.

28. januar 2016 | Obvestilo

11 razlogov za študij Družboslovne informatike

Še ne veste na katero fakulteto bi se vpisali? Nihate med družboslovjem in naravoslovjem?

27. januar 2016 | Obvestilo

Vtisi naših študentov iz tujine

Študenti družboslovne informatike imajo veliko možnosti za študentske izmenjave z uglednimi univerzami v tujini, pripravništva v različnih tujih podjetjih in zanimive ekskurzije.

26. januar 2016 | Obvestilo

Vabilo na predavanje mag. Marjana Cugmasa: Primerjanje dveh razvrstitev, dobljenih na dveh različnih množicah enot

Vabljeni na predavanje mag. Marjana Cugmasa, magistranta študija Uporabna statistika, pred tem diplomanta družboslovne informatike.

25. januar 2016 | Obvestilo

Prvi magister Uporabne statistike je diplomirani družboslovni informatik Marjan Cugmas

V torek, 12. januarja 2016, je na Fakulteti za elektrotehniko potekala podelitev magistrskih listin študentom magistrskega študija Uporabna statistika. Med dobitniki magistrske diplome je bil tudi prvi magister Uporabne statistike, sicer mladi raziskovalec v Centru za metodologijo in informatiko Marjan Cugmas.

23. januar 2016 | Obvestilo