Vsebine katedre

Za obdobje:

Student UX World Championship

Be part of Student UX World Championship. . All participating students will have to solve the same task individually, visualize and prepare their solution as an A0 PDF

23. februar 2017 | Obvestilo

Predstavljamo vam študij Družboslovne informatike

Študij Družboslovne informatike povezuje znanja s področij družboslovja, metodologije, informatike in statistike, kar študentom omogoča širino in multidisciplinarnost. Študij je mogoče vpisati kot univerzitetni ali visokošolski študijski program.

22. februar 2017 | Obvestilo

Dr. Katja Lozar Manfreda in dr. Vasja Vehovar prejemnika nagrade Odlični v znanosti

Dr. Katja Lozar Manfreda in dr. Vasja Vehovar sta za svoje delo na področju spletnih anket prejela nagrado Odlični v znanosti 2016 s področja družboslovja in humanistike. Predavanje si je sedaj mogoče tudi ogledati.

06. februar 2017 | Obvestilo

Slavnostne podelitve diplom in magisterijev

V mesecu februarju bo na Fakulteti za družbene vede potekale slavnostne podelitve diplom in magisterijev, med katerimi so tudi magistri/-ice družboslovne informatike ter diplomanti/-ke programa Družboslovna informatika.

27. januar 2017 | Obvestilo

Sampling, Weighting and Estimation in Survey Methodology

The second SERISS training course “Sampling, Weighting and Estimation in Survey Methodology” will be held on 24th-25th April 2017 in Ljubljana, Slovenia.

26. januar 2017 | Obvestilo

Uspeh revije Metodološki zvezki - Advances in methodology and statistics

Mednarodna znanstvena revija Metodološki zvezki e je prebila v ¾ revij v bazi SCOPUS in ima tudi A' za leto 2016.

25. januar 2017 | Obvestilo

Poklici prihodnosti

Vas zanima kateri so poklici prihodnosti? Zbrali smo 4 najpogosteje omenjene poklice prihodnosti, ki jih lahko opravljate po študiju Družboslovne informatike.

18. januar 2017 | Obvestilo

Zakaj na študij družboslovne informatike po mnenju profesorjev in študentov

Predstavljamo vam 6 najpogostejših razlogov zakaj vpisati študij DRUŽBOSLOVNE INFORMATIKE po mnenju naših študentov in profesorjev.

16. januar 2017 | Obvestilo

Ravnanje z raziskovalnimi podatki in odprti dostop

Vabimo vas na brezplačno delavnico z naslovom Ravnanje z raziskovalnimi podatki in odprti dostop, ki se bo odvila v sredo, 18. januarja 2016.

05. januar 2017 | Obvestilo

In memoriam: Miha Vogelnik 1972 - 2016

Decembra je končal bitko s težko boleznijo Miha Vogelnik, eden najuspešnejših in prodornejših diplomantov družboslovne informatike.

03. januar 2017 | Obvestilo