Vsebine katedre

Za obdobje:

Mednarodna konferenca HealthOnline

Na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani je v sodelovanju z Med.Over.Net letos prvič potekala Mednarodna znanstvena konferenca HealthOnline.

24. marec 2017 | Obvestilo

NetSlo - Tretje srečanje raziskovalcev s področja analize omrežij

Na Fakulteti za računalništvo in informatiko je potekalo Tretje srečanje raziskovalcev s področja analize omrežij, ki se je še lani imenovalo Srečanje slovenskih networkašev.

24. marec 2017 | Obvestilo

Gregor Čehovin na konferenci GOR 2017 izvedel predstavitev o prekinitvah v anketah

Spremljanje prekinitev v spletnih anketah. Mladi raziskovalec Gregor Čehovin, magistrant družboslovne informatike, predstavil članek na konferenci GOR – General Online Research

23. marec 2017 | Obvestilo

Pričetek zanimivega projekta s področja inovacij na področju zdravja in nege (v okviru »pametne specializacije«), pri katerem sodeluje tudi visokošolska učiteljica na KDIM, doc. dr. Vesna Dolničar

Na Univerzi v Ljubljani smo 1. januarja 2017 kot partnerji pričeli z izvajanjem Interreg Europe projekta ITHACA (InnovaTion in Health And Care for All). Projekt naslavlja cilj programa Interreg Europe po izboljšanju politik regionalnega razvoja s poudarkom na izboljšani implementaciji regionalnih razvojnih politik na področjih pametne specializacije in priložnosti za inovacije.

20. marec 2017 | Obvestilo

Gostujoče predavanje prof. dr. Michaela Bošnjaka iz Gesis

Na Centru za družboslovno informatiko (CDI) smo v sodelovanju s Fakulteto za matematiko in fiziko (UL) gostili prof. dr. Michaela Bošnjaka, ki je predaval na temo meta-analize.

10. marec 2017 | Obvestilo

Erasmus izmenjava Southern University of Denmark: Intervju Blaž Pavž

Blaž nam je v kratkem intervjuju predstavil svojo izkušnjo s študijem v tujini in kakšno je ob-študijsko življenje študentov na Danskem.

03. marec 2017 | Obvestilo

Kaj je praksa in zakaj je za študente programa Družboslovna informatika pomembna?

O praksi in njenem pomenu smo se pogovarjali z red. prof. dr. Vasjo Vehovarjem, nosilcem predmeta Praksa.

27. februar 2017 | Obvestilo

Vprašanja dijakov na informativnih dnevih 2017

Preberi si odgovore na vprašanja dijakov na informativnih dnevih 2017

23. februar 2017 | Obvestilo

Student UX World Championship

Be part of Student UX World Championship. . All participating students will have to solve the same task individually, visualize and prepare their solution as an A0 PDF

23. februar 2017 | Obvestilo

Predstavljamo vam študij Družboslovne informatike

Študij Družboslovne informatike povezuje znanja s področij družboslovja, metodologije, informatike in statistike, kar študentom omogoča širino in multidisciplinarnost. Študij je mogoče vpisati kot univerzitetni ali visokošolski študijski program.

22. februar 2017 | Obvestilo