Vsebine katedre

Za obdobje:

Vabilo na predavanje dr. Yoshiakija Ichikawe

Predavatelj prof. dr. Yoshiaki Ichikawa bo v sredo, 25. aprila 2018 na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani vodil predavanje z naslovom Scale-up of StartUp Businesses Based on Ecosystem Platform with Rule-making Strategies.

18. april 2018 | Obvestilo

Vpis na magistrski študij Družboslovne informatike

Te zanimajo znanja s področja internetnih tehnologij, podatkovne analitike, informatike in projektnega vodenja? Potem se odloči za vpis na magistrski študij Družboslovne informatike!

16. april 2018 | Obvestilo

Revija Interest Groups & Advocacy objavila nov znanstveni članek, katerega soavtorji tudi dr. prof. Mitja Hafner-Fink

Revija Interest Groups & Advocacy je objavila članek The impact of the EU accession process and EU funding on the professionalization of national interest groups: the Slovenian case soavtorjev Williama Maloneya, Mitje Hafnerja-Finka in Danice Fink-Hafner.

10. april 2018 | Obvestilo

Doktorski študij Statistika - predstavitev teme doktorske disertacije

Vanja Ida Erčulj, študentka interdisciplinarnega doktorskega študijskega programa Statistika bo predstavila temo doktorske disertacije, z naslovom Uporaba analize besedil na spletnih forumih za pridobivanje informacij o psiholoških vidikih zdravljenja.

23. marec 2018 | Obvestilo

Vabili na delavnici Arhiva družboslovnih podatkov

V mesecu aprilu se bosta odvili dve delavnici na temo podatkov, Pravni in etični vidiki ravnanja z raziskovalnimi podatki ter Train the Trainer.

19. marec 2018 | Obvestilo

Slavnostna podelitev diplom

Pretekli teden so na fakulteti na štirih slavnostnih prireditvah podelili diplome diplomantom in diplomantkam magistrskega in dodiplomskega študija.

23. februar 2018 | Obvestilo

Slavnostna podelitev nagrade Mentor leta 2017

Društvo doktorskih študentov in raziskovalcev na začetku kariere že 9. leto zapored organizira slavnostno podelitev nagrade Mentor leta 2017.

23. februar 2018 | Obvestilo

Inofrmativni dnevi na Fakulteti za družbene vede 2018

Prejšnji teden, v petek 9.2. in soboto 10.2.2018 so na Fakulteti za družbene vede potekali informativni dnevi. Na informativnih dnevih je bil predstavljen tudi nov študijski program Družboslovne informatike.

19. februar 2018 | Obvestilo

Družboslovna informatika: Študij za poklice prihodnosti

Najpomembnejša značilnost t.i. poklicev prihodnosti je potreba po širokem povezovanju znanj in spretnosti iz različnih področju npr. znanja iz področja informatike, računalništva, statistike, metodologije in družboslovja.

31. januar 2018 | Obvestilo

Proti kulturi laži, proti lažnim novicam

Na Fakulteti za družbene vede je v četrtek, 18. januarja 2018, potekal dogodek, posvečen obveščanju o lažnih novicah. Del dogodka so predstavljali tudi Družboslovni informatiki.

20. januar 2018 | Obvestilo