Vsebine katedre

Za obdobje:

Karierni centri UL: Zaposlitveni inkubator

Karierni centri UL za študente in študentke Univerze v Ljubljani med 15. in 19. oktobrom 2018 organizira Zaposlitveni inkubator. Pridi in poskrbeli bodo, da dobiš širino o pomembnih segmentih za kariero in življenje!

15. oktober 2018 | Obvestilo

Tretja izdaja monografije: Exploratory Social Network Analysis with Pajek

Pri zalozbi Cambridge University Press je izšla tretja izdaja monografije: Exploratory Social Network Analysis with Pajek: Revised and Expanded Edition for Updated Software. Third Edition.

24. september 2018 | Obvestilo

Nova znanstvena objava članov Centra za družboslovno informatiko

Člani Centra za družboslovno informatiko so avtorji novega znanstvenega članka objavljenega v reviji International Journal of Rehablitation Research, kjer predstavljajo rezultate študije uporabe pametnega telefona starejših od 60 let.

11. september 2018 | Obvestilo

Iz teorije v prakso: Posvet E-zlorabe otrok

SPLETNO OKO, Center za varnejši internet Slovenije in Uprava kriminalistične policije Generalne policijske uprave vabita na 8. posvet E-zlorabe otrok: iz teorije v prakso.

11. september 2018 | Obvestilo

Dan spletnega anketiranja 2018

Dne 18. 9. 2018 bo na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani že sedmič potekal dogodek Dan spletnega anketiranja, ki ga organizira Center za družboslovno informatiko s Fakultete za družbene vede.

11. september 2018 | Obvestilo

Objava abstrakta dela dr. Hlebec Valentine, prof.

Ovrednotenje dostopa do storitev dolgotrajne oskrbe, ki jih uporabljajo ljudje, ki se starajo v domačem okolju v Sloveniji.

25. avgust 2018 | Obvestilo

Varno na internetu tudi med poletnimi počitnicami

Kako zagotoviti varno poletje brez slabe volje zaradi interneta.

20. julij 2018 | Obvestilo

Evropa v boj proti otroški debelosti, Slovenija svetla izjema

Pri največjem evropskem raziskovalnem projektu proučevanja otroške debelosti STOP, sodeluje tudi doc. dr. Luka Kronegger, učitelj na Katedri za družboslovno informatiko in metodologijo

13. junij 2018 | Obvestilo

Zadnja letošnja podelitev diplom za dodiplomski in magistrski študij

Prihodnji teden bodo podelili, letos še zadnje, diplome diplomantom in diplomantkam magistrskega in dodiplomskega študija.

05. junij 2018 | Obvestilo

Intimni življenjski stili študentov in študentk v Sloveniji

V zbirki OST Založbe FDV je v maju 2018 izšla monografija Intimni življenjski stili študentov in študentk v Sloveniji, ena izmed avtoric je tudi prof. dr. Tina Kogovšek iz Katedre za družboslovno informatiko.

05. junij 2018 | Obvestilo