Vsebine katedre

Za obdobje:

Dr. Gregor Čehovin in dr. Katja Lozar Manfreda prejemnika ARRS priznanja Odlični v znanosti 2019

Odlični v znanosti je projekt, ki ga ARRS izvaja v okviru promocije znanosti, z namenom strokovni in splošni javnosti predstaviti najvidnejše dosežke vseh znanstvenih ved iz preteklega leta.

20. november 2019 | Obvestilo

Pol stoletja interneta

Pred petdesetimi leti je bilo preko tehnologije, ki jo danes poznamo kot internet, poslano prvo sporočilo.

19. november 2019 | Obvestilo

Izobraževanja Akademije FRI

Pedagogi, raziskovalci in zunanji sodelavci Fakultete predajajo strokovna znanja, ki so v koraku s tehnološkim napredkom in tako ustvarjajo pomemben kader za slovenska in tuja podjetja ter organizacije. Izobraževanja so primerna za različne stopnje predznanja iz IT.

16. november 2019 | Obvestilo

Vabilo na prvo srečanje Mlade sekcije Statističnega društva Slovenije

Vabljeni na uvodno spoznavno srečanje, na katerem boste ob predavanju red. prof. dr. Katarine Košmelj reproducirali znani Fisherjev eksperiment z okušanjem čaja!

16. november 2019 | Obvestilo

Marjan Cugmas - nov doktor znanosti

V ponedeljek, 4. novembra, je Marjan Cugmas uspešno zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom Vpliv lokalnih mehanizmov na razvoj bločnih modelov (Local mechanism affecting the evolution of blockmodels).

07. november 2019 | Obvestilo

Obisk dijakinj Gimnazije Ledina na FDV

V petek, 25.10. 2019, so na FDV gostovale dijakinje Gimnazije Ledina.

06. november 2019 | Obvestilo

Izobraževalno-zaposlitveni program BusinessClass

Si končal študij in želiš kariero začeti v ekipi uspešnega podjetja Petrol? Ali Pivovarne Laško Union? Pridruži se programu BusinessClass in aktualna poslovna znanja združi z zaposlitvijo v uspešnem podjetju kot sta Petrol in Pivovarna Laško Union!

05. november 2019 | Možnosti za delo in študij

Zagovor doktorske disertacije VPLIV LOKALNIH MEHANIZMOV NA RAZVOJ BLOČNIH MODELOV

V ponedeljek, 4. 11. 2019, ob 16. uri bo študent interdisciplinarnega doktorskega študijskega programa Statistika Marjan Cugmas zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom VPLIV LOKALNIH MEHANIZMOV NA RAZVOJ BLOČNIH MODELOV.

30. oktober 2019 | Obvestilo

Ni vsega na Googlu - brezplačni tečaj za vse člane knjižnice

Na tečaju boste izvedeli, kakšne so bližnjice pri iskanju in izposoji gradiva v knjižnici, kako lahko dostopate do znanstvenih člankov in knjig v elektronski obliki iz oddaljenega dostopa ter kako učinkovito poiščete znanstvene članke v DiKUL-u.

29. oktober 2019 | Obvestilo

Podjetje ARC-Kranj išče prodajnega analitika

Podjetje ARC-Kranj išče študenta z znanjem iz ekonomije in informatike za pomoč komercialnemu oddelku na področju analize in interpretacije prodajnih podatkov z možnostjo kasnejše zaposlitve.

26. oktober 2019 | Možnosti za delo in študij