Skoči do osrednje vsebine

Vsebine katedre

Za obdobje:

Razpisi za prosta delovna mesta na Statističnem uradu Republike Slovenije

Statistični urad Republike Slovenije ponovno odpira razpise za prosta delovna mesta v sektorju za metodologijo in standarde.

22. december 2023 | Obvestilo, Možnosti za delo in študij

Nagrajeni študenti in člani Katedre za družboslovno informatiko in metodologijo

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

15. december 2023 | Obvestilo

Razvojno raziskovalni sodelavec na NIJZ

Nacionalni inštitut za javno zdravje, Zdravstveno podatkovni center (ZPC), razpisuje 1 prosto delovno mesto v Ljubljani.

08. december 2023 | Obvestilo, Možnosti za delo in študij

Prosto delovno mesto na ZRSZ

ZRSZ imajo na novo odprto prosto delovno mesto v okviru projekta Platforma trga dela na analitiki Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ).

06. december 2023 | Obvestilo, Možnosti za delo in študij

Začenja se druga sezona oglaševalskega bootcampa Luna \TAKE OFF

Najbolj učinkovita slovenska oglaševalska agencija Luna \TBWA bo petim študentom omogočila, da se en mesec učijo od najboljših iz oglaševalske stroke.

06. december 2023 | Obvestilo

Prispevek doc. dr. Sare Atanasove in prof. dr. Gregorja Petriča prejel nagrado na Evropski konferenci o komuniciranju o zdravju

Prispevek z naslovom Proučevanje vpliva spletnih zdravstvenih skupnosti in značilnosti odnosa pacient-zdravnik na opolnomočenje v odnosu pacient-zdravnik: Pogledi pacientov z rakom in zdravnikov specialistov prejel nagrado za najboljši prispevek konference.

01. december 2023 | Obvestilo

Nagradni hekaton politične integritete

Transparency International Slovenia (TI Slovenia) in Pravna fakulteta v ponedeljek, 11. decembra 2023 od 15.00 do 19.00 na Pravni fakulteti (Seminar 3 – v kletnih prostorih) v Ljubljani prirejata “politični” hekaton (organizirano tekmovanje v reševanju poslovnih in tehnoloških izzivov ter izzivov v znanju). Dogodek bodo izvedli v sklopu letošnjih Dni integritete, s katerimi pri TI Slovenia obeležujejo 9. december, mednarodni dan boja proti korupciji.

30. november 2023 | Obvestilo

Priložnost za študentsko delo: Asistent na projektih v podjetju Arhea

Pridružite se in postanite osrednji del slovenske tržnoraziskovalne industrije in njenega razvoja. V podjetju Arhea iščejo študenta, ki bi deloval v vlogi Asistenta na projektih in ga ne zanima zgolj tržno raziskovanje, temveč ima odprt pogled na svet ter potrebne kompetence in željo po izpopolnjevanju, učenju in napredovanju.

15. november 2023 | Obvestilo, Prosta delovna mesta

Mesec digitalnih veščin UL

V organizaciji Centra za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani in Študentskega doma Ljubljana potekajo dogodki v okviru Meseca digitalnih veščin.

08. november 2023 | Obvestilo

Kadrovske štipendije v NLB

V NLB razpisujejo pet kadrovskih štipendij za mlade, ki vstopajo v svet IT, podatkovne znanosti, računalništva in računovodstva.

30. oktober 2023 | Obvestilo