Vsebine katedre

Za obdobje:

Prof. dr. Gregor Petrič v oddaji Podobe znanja

Uporaba spleta in najrazličnejših digitalnih orodij je v temelju spremenila načine, kako komuniciramo, kako iščemo informacije, kako delamo in načrtujemo. Kako si, konec koncev, ustvarjamo sliko o dogajanju v svetu, v katerem živimo. Splet tako danes v pomembni meri določa smer in tempo cele vrste relevantnih družbenih sprememb.

25. januar 2022 | Obvestilo

Intervju: Natalija Rebrica

Natalija Rebrica je magistrica tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi ter doktorska študentka družboslovne informatike, trenutno zaposlena kot mlada raziskovalka na Centru za družboslovno informatiko.

20. januar 2022 | Obvestilo, Zaposlitev

Spletni informativni dnevi 2022: Družboslovna informatika (11. in 12. februar)

Katere vsebine ponuja program, kakšen je predmetnik, za koga je ta program prava izbira? Kaj pa perspektive za zaposlitev in kariero? Vse to in še več boste lahko izvedeli na spletni predstavitvi programa!

19. januar 2022 | Obvestilo

Vabilo na brezplačni spletni seminar Horizon Europe: Digital and Emerging Technologies and Human-centred AI

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje v Bruslju skupaj z znanstvenimi pisarnami iz Cipra, Litve, Poljske in Madžarske organizira spletni dogodek za izmenjavo projektnih idej na temo Horizon Europe: Digital and Emerging Technologies and Human-centred AI, ki bo preko spleta 24.1.2022 od 9.30 do 13.30.

15. januar 2022 | Obvestilo

Razpis za pridobitev dveh diplom na magistrskih programih Družboslovna informatika (Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani) ter Sociologija in teritorialne politike (Univerza v Salernu) v študijskem letu 2022/2023

Objavljen je razpis za pridobitev dveh diplom na magistrskih programih Družboslovna informatika (Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani) ter Sociologija in teritorialne politike (Univerza v Salernu) v študijskem letu 2022/2023

04. januar 2022 | Obvestilo, Možnosti za delo in študij