(9.3.21) Nova obvestila - marec


Pozdravljeni, 

Nekateri študenti (okoli tretjina) ste že začeli  praktično usposabljanje. Večjih težav ni; morebitne probleme (npr. odpoved dogovora, nezmožnost opravljanja dogovorjene prakse) sporočite brez oklevanja na praksa@fdvinfo.net.  

Nekaj splošnih priporočil:

  • pri kontaktiranju želenega podjetja bodite vztrajni in poskusite oba kontaka,  elektronski naslov in telefonsko številko;
  • v primeru, da na  spisku niste našli ustreznega podjetja, lahko preverite novo dodano pogosto vprašanje Kako se lotimo samo-iskanja prakse? 
  • študenti, ki se zanimate za podjetja, kjer ne gre za klasično prakso (npr. Optiweb), bodite pozorni, kdaj točno bi pričeli s prakso, pa tudi kakšen delež študentov izberejo med tistimi, ki se jim javijo;
  • v primeru, da po koraku 5 ne dobite formularja FDV o pričetku prakse oziroma tripartidne pogodbe, neposredno kontaktirajte spletni referat.      

Naslednji ponedeljek, predvidoma 8.30-11.00 (lahko pa tudi 9.30-12.00), pričnemo z delavnico Kreiranje lastne kariere na trgu – prizma podjetniških kompetenc za 21. stoletje (dr. Jordan Berginc). Podrobnosti še pošljemo, skupaj z anketico o želenem timingu. 

V tem kontekstu je za začetek zanimivo, koliko ima kdo podjetniškega potenciala – preverite svoj podjetniški potencial tukaj: https://www.1ka.si/a/331527

Spodaj prilagamo še dodano ponudbo, ki je nastala v času od predhodnega obvestila (večina prejšnjih praks pa je tudi še na voljo).

 
dr. Vasja Vehovar 

 

Nova ponudba (9. 3. 2021), ki je na spletni strani poleg prejšnjih ponudb: 

 

<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 09. marec 2021 | v kategoriji: Novice