(9.2.21) Začetek delavnic


Kolegice in kolegi:

V začetku semestra bo mag. Tina Kozic Kolšek v okviru predmeta Praksa izvedla štiri delavnice, povezane s trgom dela. Delavnice so preverjene in študenti jih ocenjujejo kot nadvse koristne. Za več informacij se lahko obrnete na Tina.KozicKolsek@uni-lj.si. V administrativnem smislu bodo potekale preko Univerze, zato se je treba za vsako posamezno delavnico prijaviti na spodnjih povezavah, kjer so tudi nadaljnje informacije (npr. URL). Pred tem se morate registrirati na popr.uni-lj.si s svojo študentsko digitalno identiteto, nato pa se prijavite na spodnje delavnice:

 15.2.2021 ob 10:00 bo delavnica Priprava pisne predstavitve, prijava tu: 

https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=649&service=Careers+Service

 22.2.2021 ob 10:00 bo delavnica Linkedin – orodje za iskanje zaposlitve, prijava tu: 

https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=651&service=Careers+Service

 1.3.2021 ob 10:00 bo delavnica Razgovor od A do Ž z gostom, prijava tu: 

https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=653&service=Careers+Service

 8.3..2021 cel dan rezerviran, vsak študent ima svoj termin, da se dobiva na Zoomu in podam komentarje na njegov CV+motiv. pismo, ki ju predhodno pošlje preko POPRA do 6.3.!!!! V tem primeru se morate vpisati v POPR in iti pod 'Prijava' ter izbrati 'Svetovanja'. Odprlo se vam bo več možnosti svetovanj, izberete oziroma se prijavite pod svetovanje tipa CV klinika: Tina Kozic Kolšek (FDV). Potem boste videli vse še proste razpisane termine in si enega izberete. Ob prijavi na svetovanje boste naprošeni, da naložite tudi svoj CV. Bomo pa to seanso dorekli še v predhodnih delavnicah.

 Pred pričetkom prve delavnice (15.2.2021) vas bomo še kontaktirali in obvestili o podrobnostih. V marcu in aprilu bosta sledila še sklopa delavnice podjetništva ter poslovnega komuniciranja. Od študentov se na delavnicah pričakuje 80% udeležbo.

 V primeru kakršnihkoli vprašanj glede prakse me nikoli ne oklevajte kontaktirati (vasja.vehovar@fdv.uni-lj.si).

 Dr. Vasja Vehovar

 

<< Nazaj na stran Praksa


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 09. februar 2021 | v kategoriji: Novice